Автор
Десислава Недева

Вие сте Овен? Ето кои 3 зодии могат да се окажат сродната ви душа

Овните имат неоправдано лоша репутация на егоистични и не особено романтични личности. Добре де, ще се съглася до някъде, че през по-голямата част от времето мислят най-вече се себе си и задоволяването на собствените си нужди, но второто твърдение не може да бъде по-далеч от истината. Всъщност Овенът изглежда твърд, но има нежна и ранима сърцевина, която се чувства цяла и наистина щастлива, само когато до нея стои нейната втора половинка – сродната ѝ душа.

Погледнато от астрологична гледна точка, перфектният зодиакален знак, който се допълва с Овена, трябва да притежава няколко основни характеристики и да бъде честен и директен в заявяването на своите желания и потребности. Въпреки състезателния си характер, той не си пада по любовните игри и манипулативните тактики. Съществуват три зодии, които отговарят на двете жизненоважни за Овена условия, които ги карат да се чувстват щастливи в любовта – вярност и предоставяне на свобода в отношенията.

Нека видим кои са избраните:

Лъв

Когато представителите на тези два знака се срещнат, те поддържат огъня един на друг. Помежду си тези зодии образуват хармоничен аспект тригон, което означава, че имат сходни възприятия и подход в живота. Те умеят бързо и лесно да се справят със страстната, понякога стигаща до лудост натура на своя партньор и дори се чувстват изключително спокойни и освободени, когато са в една компания. Проблем възниква, когато и двамата ясно демонстрират егоцетричния си характер, но тъй като взаимно се разбират и усещат, успяват да си простят и да продължат по пътя си напред още по-силни от всякога.



Скорпион

На пръв поглед може да ви изглежда, че един огнен Овен не би понесъл добре прекалено дълбоката водна натура на Скорпиона, но истината е, че и двата знака се управляват от планетата на действието, Марс. Интензитета и страстта, които Скорпионът успява да приложи във всичко, с което се захване в този живот, е нещото, което привлича като магнит представителите на зодия Овен. Нуждата от трансформация и повишаване на енергията, когато тези два знака се срещнат, е трудна за устояване. В негативен план, колаборацията помежду им може да доведе до прояви на обсесивна ревност, но ако основите, на които стъпва връзката им е стабилна, няма от какво да се притесняват.



Водолей

Водолеите са прочути като студени и неемоционални същества, но според астролозите, те са изворът на надеждата и вярата в създаването на един нов, по-добър свят. Представителите на този въздушен знак са романтични и оптимистични натури, които копнеят за една истинска дълбока връзка с друг човек. Да намерят обаче човек, в който да вложат цялата си енергия и отдаденост, не е никак лесно начинание, докато съдбата не ги срещне с някой Овен. Водолеите обожават честния и директен подход на Овните в техните взаимоотношения, докато Овенът е пленен от широко скроения и уникален подход на Водолея във връзката им. Двата знака образуват помежду си хармоничен аспект секстил, който им помага в изграждането на перфектна съвместимост на характерите. Прекалено контролиращата природа на Овена понякога задушава малко свободолюбивия Водолей, но благодарение на взаимното им уважение, обожание и възхищение, те ще съумеят да създадат идеалната връзка между две сродни души, на които просто им е писано да бъдат заедно.

Четете още: Зодиите, които не могат да се понасят