Автор
Woman.bg

Виж кое е твоето щастливо число според зодията!

Силата на числата е много голяма, защото в тях е кодирана енергия. Тя е в пряка зависимост от влиянието на планетите, тъй като всеки един зодиакален знак има свое число, което му носи успех. Разбира се, има и такива числа, които водят до проблеми.

Ако успеем да контролираме числата, като имаме известна доза познание за тях, то тогава те ще заработят в наша полза. Интересно е! Ето важна информация за числата и планетите.



Слънцето е под N: 1 - То оказва влияние на хората, чийто зодиакален знак е Лъв. Числото едно е символ на успехите във всяко едно начинание за Лъвовете. Единицата им носи голям късмет. Числото, от което е необходимо да се пазят обаче, е 2, защото пречи на развитието им.

Луната е под N: 2 - Двойката носи енергия на сигурност и любов, които са нужни на Раците. Всичко, което има двойки в себе си, носи късмет на този знак. Трябва да се пази обаче от числата 1, 10, 100, 1000...

Марс е под N: 3 - Тройката е щастливо число за зодиакалните знаци Овен и Скорпион. В среда, където има конкуренция или база за развитие, е хубаво за тях да има тройки – в номера на мобилния телефон, адреса или да правят важни крачки на трета дата (03).

Меркурий е под N: 4 - Тук е енергията на знанията, търговията, обмена на информация. 4 е щастливото число на Девите и Близнаците. Силата му е двойна, ако съответният човек работи като журналист, търговец, преводач, писател, издател. На тях щастие им носи и фаталното 13.

Юпитер е под N: 5 - Тук също имаме мощна положителна енергия, този път за Стрелеца и то, ако неговата работа е свързана с постоянна комуникация с хора. Ако в едно число има 5, то това е късмет за тях, например 12345. Може да носят бижу във формата на звезда с 5 лъча.



Венера е под N: 6 - Шестицата носи хармония при знаците Везни и Телец. Тази цифра им помага и в любовта. Биха могли да комбинират шестицата за още по-добро въздействие с числото 4 - за щастие в личен план. А за креативност и успехи в работата – 6 в комбинация с 9.

Сатурн е под N: 7 - Седмицата е щастливо число за Козирога. Сатурн е планетата на пречките, но с помощта на седмицата, представителите на зодията ще се справят с всички трудности.

Уран е под N: 8 - Осмицата е числото на Водолея. Помага му да черпи енергия. Осем е числото на различните, способните, оригиналните. 8 е символ и на безкрайността, което помага на Водолея да е винаги енергичен и креативен.

Нептун е под N: 9 - Девет е символ на завършеността и е щастливо число за Рибите. 9 в комбинация с 1 носи на Рибата пари. 9 в комбинация с 2 засилва интуицията й, а 9 в комбинация с 6 помага на Рибата да привлече любовта към себе си.

Цялата Вселена е съставена на базата на математически модели и всичко може да бъде изразено чрез числа. Затова им обърнете внимание - вглеждайте се в дати, избирайте прецизно телефонния си номер или регистрационния номер на автомобила си. Може да се окаже, че това има значение за вас.