Автор
Десислава Недева

Вижте как Пълнолунието в Риби ще се отрази на всяка една зодия

Пълнолунието, което ще се случи на 2-ри септември, ще предизвика множество промени в живота на всички хора по земята. Затова по-добре не се съпротивлявайте, защото пластовете ще се разместят със или без вашето съгласие. Вместо това обърнете внимание къде ще се състои основната промяна и кои сфери ще обхване тя в зависимост от зодиакалния ви знак.

Овен

На Овните обикновено им е доста трудно да прикриват емоциите си, но по време на това Пълнолуние ще успеят първо вътрешно да изживеят всичко, преди да го демонстрират пред околните. Ако съумеят да заглушат и вътрешния диалог, който непрекъснато водят в главата си, ще чуят гласа на интуицията, който ще ги отведе в правилната посока.



Телец

Тъй като обикновено търсите подкрепа и вдъхновение от другите хора, по време на Пълнолунието ви съветваме да се обградите с най-близките си и верни приятели. Ако досега сте кроили плановете си насаме, вече е време да ги споделите и да получите помощ и кураж в процеса на тяхното осъществяване.

Близнаци

На Близнаците им е дошло времето да направят грандиозна промяна в кариерата и да поемат по път, за който сърцето им винаги е копняло. Вместо да се зариват в работа, която не ги удовлетворява, по-добрият вариант е да послушат вътрешния си глас, който отдавна им нашепва кое е тяхното истинско призвание.



Рак

Пълнолунието в Риби ще предизвика един друг воден знак – Рак, да преосмисли философските си възгледи за живота и да се потопи в духовните търсения на своята душа. Няма нужда цял живот да робувате на вярванията си. Хората и всичко на тази планета постоянно се променя и еволюира.

Лъв

За Лъвовете е лесно и привично да подчертават своите качества и таланти, с които да блестят ярко и да засенчват останалите. Изисква се наистина фина настройка обаче, за да се открие сила и в тъмните страни на човешкия характер. Използвайте енергията на Пълнолунието, Лъвове, и се изправете пред демоните си, ако искате да бъдете една по-добра версия на самия себе си.



Дева

Девата винаги се стреми към съвършенство и работи усилено да подсили качествата си и да минимизира колкото е възможно своите недостатъци. Този път фокусът няма да бъде върху самите вас, Деви, а върху партньорствата ви. Използвайте другите като огледало, за да видите собствените си грешни модели на поведение и се стремете да ги коригирате своевременно.

Везни

Това Пълнолуние ще ви стимулира да промените малко начина, по който сте организирали своето ежедневие. Вие сте грижовни и отдадени личности, които пълнят календара си със срещи и задачи, с които да помагате на своите близки и семейството си. Помислете дали отделяте достатъчно внимание на самите себе си и как това пречи на качеството ви на работа и общуване с околните.

Скорпион

Пълнолунието в Риби ще действа изключително благотворно и върху другия воден знак от зодиака – Скорпион. Той ще успее да се наслади на всички радости на живота без капчица свян или съжаление. Време е да се отдадете на удоволствията, Скорпиони, или да насочите творческата си енергия в различни дейности като изкуство, музика, готварство.



Стрелец

Обикновено Пълнолунията действат благоприятно върху социалната ни активност, но този път Стрелците ще почувстват нужда да останат насаме със себе си. Моят съвет е все пак да не се изолират прекомерно, а да потърсят вдъхновение у най-близките на сърцето си хора, което ще подсили творческия им потенциал.

Козирог

Ако досега сте потискали чувствата си, то по време на това Пълнолуние ще настъпи момента, в който чашата да прелее и да изкарате всичките си емоции на повърхността. Звездите ще ви подкрепят и вие с лекота ще изразявате мислите си вербално, а идеите ви ще бъдат ясни и конкретни. Ако се изповядате пред правилните хора, ще почувствате така желаното облекчение и ще бъдете като преродени.



Водолей

По време на това Пълнолуние Водолеите ще получат проникновение за това, което наистина има значение за тях в този живот. Лесно е да хвърляш пари по вещи и услуги, които не означават почти нищо за теб, но когато усетиш търсенията на душата си, тогава откриваш смисъла зад всяко свое действие.

Риби

Честито Пълнолуние във вашия знак, Риби! Дошъл е моментът, в който да прегърнете и приемете цялата своя безгранична емоционалност и да я канализирате по най-правилния възможен начин. Творческата ви енергия сякаш прелива от вас и най-после успявате да изразите мислите и идеите си с най-адекватния и новаторски подход, на който сте способни. Вие сте едно истинско вдъхновение в прагматичния материален свят, от който сме заобиколени.

Четете още: Най-пълната Таро прогноза за всяка зодия през септември