Автор
Woman.bg

Вижте какво ви очаква в първия ден от ретроградния Меркурий

Луната расте (до 17 юли), начало на ретроградния Меркурий (до 1 август). В този период е най-добре да се завършват вече започнати проекти, начинания и действия, свързани с лечение, договаряния, документи. Не предприемайте нови и непланирани преди тази дата стъпки, защото усилията ще са двойни и ще изискват отново да повторите начинанието.

Ако сте родени на тази дата, независимо от месеца, то вие имате Рождено число 8, което винаги се стреми към професии, изваждащи на показ способността му да управлява хора и пари. Затова и най-често ще го срещнете сред банкерите, строителите, бизнесмените, финансистите, преподавателите, юристите. А късметът го следва в добавка към положителните му качества, като прагматизъм, оптимизъм, идеализъм, издържливост, справедливост, щедрост.

В противовес на положителния полюс 8 може да се изяви и като алчно, материално ориентирано, маниакално и обсебващо, контролиращо, изискващо, нехайно и безгрижно.

Що се касае до днешния ден, който е подчинен на обръщането на хода на Меркурий, то късметът на 8 може ви споходи като магията на числото на Магьосника 15/6=8+7, но за целта просто проявете безкрайната любов, щедрост и състрадание на 8 и то не само за себе си, а и по отношение на другите и всичко, което ви заобикаля.

Автор: Sunny Lambroso