Автор
Десислава Недева

Вижте колко е стара душата ви според зодията

Какво означава всъщност да носиш стара душа? Това ще рече, че си много по-мъдър, отколкото предполагат годините ти и имаш много по-обстойно познание и разбиране за света и начина, по който функционират неговите механизми. А в астрологията има определени улики, които издават кои зодиакални знаци притежават стара и кои по-млада душа. Вижте дали сте сред късметлиите на зодиака или по-скоро носите млад и непримирим бунтарски дух.

Овен

Като първи знак от зодиака, вие винаги се стремите да бъдете първи във всичко. Това е нещо естествено за вас и не подлежи на дебати и преговори дали е правилно или не. Подобно поведение категорично ви причислява към младите души. Овенът често е класифициран дори като „бебето на зодиака“, поради първичната си натура и детински ентусиазъм и наивитет.



Телец

Телецът не може да бъде наречен чак бебе, но определено носи душата на малко дете. Като земен знак, Телците винаги търсят стабилност и сигурност в живота, но освен това те са силно заинтригуван да открие отговор на някои сериозни въпроси за света и Вселената.



Близнаци

В душата на Близнаците има един ненаситен глад, който копнее да разгадае всичко, което се случва около тях. Те са непостоянни и както в един момент са на върха на емоциите, така в следващия могат да паднат на дъното. Това поведение е типично за тийнейджърите, които се лутат сред морето от хормони, бушуващи в тялото им, но винаги търсят себе си и мястото си в света.

Рак

Възрастта на рачешката душа също е застинала някъде в тийнейджърството, но по-скоро се причислява към късните 18-19 години, отколкото сладките 16. Ракът е грижовен знак, притежаващ майчински инстинкт и би помогнал на всеки човек, който има нужда от съвет, макар и самият той да няма отговор на въпросите му. За разлика от хаотичните Близнаци обаче, Раците имат по-ясна представа какво искат да постигнат в живота си. Имат цел, която неотлъчно преследват.



Лъв

Въпреки, че Лъвовете имат непреодолимото желание да се докажат пред света, те винаги си оставят прозорец време, в което да купонясват като тийнейджъри и да танцуват така, сякаш никой не ги гледа. Те знаят много добре кои са и какво искат от живота, но все още не са готови да се разделят с детето в себе си. Искат другите да се отнасят с тях като с възрастни, а в същото време не искат да порастват съвсем.



Дева

Въпреки, че не може да понасяте незряло и лигаво поведение, самите вие често реагирате инфантилно на някои ситуации. Възрастта на вашата душа е някъде около ранните 20, когато човек започва да се замисля за бъдещето и да прави планове, които ще имат дългосрочно влияние. Но при всички положения представителите на зодия Дева искат да бъдат приемани на сериозно от околните.



Везни

Всички, които познават поне един представител на зодия Везни, знаят колко зрели се стремят да изглеждат. Тяхната душа е на възраст някъде около 30-те, когато човек вече има известен контрол над живота си, но от време на време си позволява да постъпи по детски наивно и малко необмислено. Това, което ги прави по-млади по дух, е желанието им постоянно да се учат на нещо ново и да се наслаждават максимално на живота.



Скорпион

Нещото, което превръща най-много една душа в стара такава, това е способността ѝ да види голямата картина, да погледне на живота от по-висок ъгъл и да не се тревожи за дребни неща, които след една година няма да имат никакво значение за нас. Вие все още не сте достигнали до там, Скорпиони. Ако душата ви имаше възраст, то тя щеше да бъде около 40-те. Вие определено сте много по-мъдри от останалите зодии, но все още отдавате прекалено голям смисъл на думи, разговори и спорове, докато можете да бъдете много над нещата.



Стрелец

Стрелци, вашата душа е някъде в средната възраст. Не е задължително да отговаря на всички характеристики на възрастния човек, но любовта ви към философията и желанието да израснете като човек в този живот ви превръщат в доста зрели личности. Въпреки това, умението да се шегувате и да виждате красивото у всеки, не позволява на младостта да си отиде като усещане от вас.



Козирог

Като човек, който постоянно се стреми да постигне своите цели и работи здраво, за да осъществи възвишените си идеи, вие гарантирано притежавате душа, която отговаря на 60-70 годишна възраст. Вие стоите високо над драмата и объркването, което изпитват по-младите души. Вие жадувате да бъдете лидер и модел за подражание и сте категорични, че животът е прекалено кратък, за да си губите времето с незначителни проблеми.



Водолей

Водолеите определено са сред най-старите души на зодиака. Може понякога да не успяват да го изразят по правилния начин, но тези хора със сигурност изживяват и усвояват много неща за изключително кратък период от време. Опитът и израстването, които постигат, са смисълът на техния живот. Водолеите искрено вярват, че това, което се случва на нашата планета е само малка част от жизнения процес в цялата Вселена. Не всеки ще ги разбере, но това е цената, която трябва да се плати, ако си се родил със стара душа.



Риби

Душата на Рибите е направо древна. Тяхната мъдрост, интуиция и креативност работят в симбиоза, за да създадат висшето създание, което са самите те. Не всеки ще разбере мотивите им, но те нямат и нужда от чуждото одобрение. Рибите живеят в хармония със своята духовна същност. Може да не го осъзнават напълно, но всички хора, с които са имали досег в живота си, искрено им се възхищават.

Четете още: Раздялата с тези 5 зодии е наистина болезнена