Автор
Весела Георгиева

Влизаме в сезона на Девата: веднага направете това!

Вече сме в сезона на Девата. А това означава, че трябва да бъдем изключително внимателни. Уран попада в ретроградност в съзвездието Телец.

Ето какво трябва да не правите и какво е препоръчително да направите, ако искате да бъдете щастливи и успешни през този иначе малко сложен период.

Не вземайте важни решения

На 9 септември Меркурий е ретрограден в знака на Везни, което означава, че социалният живот е застрашен. Внимавайте какво говорите и пред кого. И не предприемайте важни действия, които ще повлияят на живота ви занапред.

Избягвайте клюките и скандалите

Ретроградният Меркурий във Везни е наистина опасен. Бъдете изключително внимателни, особено когато става въпрос за отношенията ви с партньора и най-добрите ви приятели.

Погрижете за себе си


Девата управлява здравето и благополучието. Затова сега е най-доброто време да обърнете внимание на себе си - отпуснете се, релаксирайте, направете си нова прическа, отидете на профилактичен преглед, който отдавна отлагате.

И още - подредете си графика!


Девите са магьосници, когато става въпрос за организирането на нещо. Затова сега подредете приоритетите си. Датата е 27 август - новолунието в Дева.


Помислете за финансите си

В началото на септември можете да помислите как да подобрите финансите си и да инвестирате.


Започнете нещо ново!


Да, може да ви се стори странно, все пак е сезона на Дева, но ще се изненадате колко иновации може да ви донесе той. Ретроградното движение на Уран през Телец, обаче, ще ни подтикне да се впуснем в някои рискове. Една крачка напред и нагоре е достатъчна.