Автор
Десислава Недева

Влюбени сте в Скорпион? Поемете този риск

Изкуството да обичаш Скорпион се изразява най-вече в умението да разбираш поведението им по-добре отколкото техните думи. Научете се да четете между редовете и да разбирате кога са тъжни, кога са обидени, кога нещо им липсва, защото те няма да ви споделят нито думичка за своите чувства. Забелязвайте как се променят ъгълчетата на устните им и колко на брой бръчки на челото се появяват при гняв, тревога или смирение.

За да бъдете щастливи с един истински Скорпион до себе си, е здравословно да не приемате нищо прекалено лично и емоционално. Пуснете ги да се уединят, когато имат нужда от това, а те имат и то доста често, и изчакайте сами да потърсят компанията ви.



Скорпионите съчетават в себе си качествата и характеристиките както на екстроверта, така и на интроверта. Предизвикват възхищение както с умението си да бъдат царете на купона, така и с желанието си да се оттеглят от заобикалящия ги свят за малко, за да презаредят батериите. Трябва да сте доста самоуверени и трудно обидчиви, за да понесете неподправения им характер и нуждата им да се чувстват свободни и независими. Обичайте ги и им гласувайте пълно доверие и ще бъдат ваши завинаги. Те ще оценят разбирането, което проявявате за това колко им е трудно да изкажат и понякога покажат колко много означавате за тях. Не очаквайте да бъдат гушливи и привързани пухкави меченца, защото това просто не е тяхната същност. Но точно затова ги обичате така ненаситно, нали?



Скорпионите крият истинските си чувства зад силата на сарказма, но от друга страна няма по-добър събеседник от тях, ако имате нужда да поговорите по сериозни и задълбочени теми в два през нощта. Те са директни и прями, но изискват същото от своя партньор, защото за тях няма по-голямо предателство то скриването на истината, каквато и да е тя. Скорпионът е неподвижен знак и като такъв е доста стабилен и постоянен в поведението и реакциите си. Трябва да сте направили нещо крайно непростимо, за да го отблъснете от себе си. Внимавайте, защото не ви съветваме да си печелите врагове от тази зодия.

Когато поживеете малко с тези специални създания, разбирате колко добра преценка имат за хора и ситуации. Само тогава ще разберете защо избягват общуването с определени персони, без дори да са им дали шанс да ги опознаят по-добре. Те са родени психолози и им трябва само един поглед, за да разберат с кого си имат работа.



Да обичаш един Скорпион означава да бъдеш търпелив към него. Той притежава златно сърце, но му е нужно време, за да свали желязната броня и да покаже истинската си същност.

Да обичаш Скорпион означава да осъзнаеш, че той живее на бързи обороти и понякога се натоварва с непосилни задачи, а напрежението от всичките му усилия да бъде най-добър във всяко едно житейско направление, често рефлектира върху личните взаимоотношения. Той е суров към вас, но със същата жестокост се отнасят и към себе си и своите грешки, които обаче рядко признава пред другите. Не го подтиквайте насила да споделя тревогите си, просто бъдете до него и постойте заедно в тишината. Ще ви бъде наистина признателен за това.



Когато обичаш Скорпион, това е любов, която ще промени живота ви завинаги и вие никога няма да бъдете същите. Заслужава си риска, нали?

Четете още: 9 причини жените Водолей да побъркват мъжете от любов