Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Внимание, Водолеи! През февруари ви очаква любовна афера с колега!

Хороскопът за февруари обещава за вас спокоен живот без проблеми и излишни тревоги. Може да изпробвате силите си в различни направления. Сега можете да се запишете на някакъв курс. Усвояването на нова професия може да открие пред вас нови възможности. Първата десетдневка на месеца е добро време за личния живот. Венера ще ви донесе хармония и радост. Освен това във вашия знак до 19 февруари ще се намират Слънцето и Меркурий и те също ще дадат своя принос към положителните тенденции.

Внимателно с любовните интриги и служебните флиртове! Може да се увлечете в любовна афера с колега. Инициаторът на тези отношения ще бъдете вие самите. Тези, които вече имат стабилна връзка, също могат да се възползват от благоприятните условия на звездите. Бъдете креативни, създайте приятна любовна атмосфера и свежестта на чувствата ще се върне. През втората и третата десетдневка на месеца романтиката ще бъде заменена от по-прозаични теми, свързани с паричните въпроси и имуществото. Венера през този период вече ще е в паричния сектор, така че ще е отговорна за увеличение на финансовото състояние, нови придобивки или печалби. Благоприятен период за работата и кариерата. Очакват се постижения, които ще увеличат авторитета ви. Можете да преуспеете в обществена дейност или при работа в голям колектив. Ще бъдете твърде активни, така че не е лошо от време на време да разпускате.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари попада във вашия знак, така че ще ви повлияе значително. Съвпада на точката на затъмнението с Меркурий показва появата на нови идеи и вие веднага ще искате да ги превърнете в реалност. Вероятно запознанство с интересни хора, които ще станат за вас проводници на промяната, включително в личния живот. Някои ще пожелаят да нанесат промени във външния си вид.