Автор
Весела Георгиева

Внимавайте! Кървавата Луна ни носи изпитания и промени

На 16 май в 07:14 часа българско време ще станем свидетели на Пълнолуние в знака Скорпион и успоредно с това ще наблюдаваме пълно лунно затъмнение.

Луната е много близо до земята, а заради червеникавия оттенък я наричат още "Кървава Луна" или Суперлуна.

Това затъмнение ще бъде видимо от Северна и Южна Америка, Югозападна Европа, Югозападна Азия, Антарктида, Африка, Атлантически и Индийски океан. У нас може да се наблюдава началото на затъмнението рано сутринта преди залеза на Луната, пише "Лупа".



Пълното лунно затъмнение в Скорпион ще ни донесе голяма трансформация и промени. Ще бъдем обект на силни чувства и преживявания. Ще сме склонни да ревнуваме, да сме критично настроени, да манипулираме.

Гответе се за изпитания, съветват астролозите.

Изпитания не само в личен, но и в световен, в политически план.

Периодът се характеризира със силно влияние на тъмните сили.

В личен план това е свързано с правене на равносметки. Затъмнението ще окаже най-силно влияние в живота на родените през трета декада (с Асцендент и други рождени планети около 23-27 градуса) на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, особено при родените между 15 и 20 ноември, между 11 и 16 февруари, между 14 и 19 май, между 16 и 21 август - +/- 1 ден.

Меркурий, който сега е ретрограден в първите градуси на Близнаци, на 23 май се връща отново в земния Телец и ще премине през градуса на лунното затъмнение между 3 и 7 юни, образувайки предизвикателен аспект квадратура със Сатурн във Водолей.



Луната в Скорпион повишава опасността от прояви на насилие, инциденти, а в здравословен план от възпалителни процеси, инфекции.

Пълното лунно затъмнение ще има положително влияние за родените през трета декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби.

Денят на пълното лунно затъмнение е подходящ за изчистване на организма от токсините с 24-часово гладуване и прием само на вода, билков чай или прясно изцедени плодово-зеленчукови сокове с общо количество около 2,5 – 3,0 л.

Не са препоръчителни изобщо оперативните интервенции, особено в областта на дебелото черво и половите органи, премахването на тумори, татуировки и т.н. Опасността от кръвоизливи, възпаления и усложнения е висока. Да се избягва пътуване по вода, употреба на алкохол и наркотици, консумация на месо и месни продукти от диви животни, както и на всякакви храни с неясен произход.