Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, април ви носи ключови промени в живота

Скъпи Водолеи, предстои един интересен и вълнуващ месец. През първата половина на април може да почувствате напрежение и нервност, но още през втората половина на месеца ще започнат да се случват необходимите промени. Някои Водолеи ще сменят работата си или ще има промени в работната им среда, които ще им бъдат от полза.

Този месец трябва да обърнете повече внимание на въпроси, свързани с финансовия сектор, тъй като изглежда, че може да има забавяне на парите, които очаквате или да се появят извънредни задължения. Марс в Рак ви дава енергия и мотивация в работата ви, но е възможно да има разногласия с колеги, като същевременно трябва да внимавате и за дребни инциденти. Доста натоварващ период е към средата на месеца, тъй като комбинацията от професионални и други задължения ще увеличи умората и вероятно ще създаде раздразнение у вас.

Юпитер предлага красиви възможности във всички области на живота, които най-вероятно ще се сбъднат и на които можете да се радвате. Импулсивните емоции ще са характерни за първата половина на месеца, така че трябва да внимавате. Преживявате ключови промени този месец, които ще ви помогнат да израснете в себе си. Ще си върнете силата на ума си, ще го усъвършенствате и ще отключите нови врати за възприятие.

Що се отнася до любовта, първата десетдневка Венера е в предизвикателен квадрат към знака ви, поради което е необходимо много внимание, за да не възникнат различия в областта на отношенията. Отделете време да бъдете със семейството, бъдете мили с близките си, разкрасете своето пространство и се отпуснете в уюта на дома. Втората половина на април е прекрасна за добри запознанства. Възможно е човек, когото възприемате като приятел, да ви „разкрие картите“ и да признае чувствата си към вас или пък чрез приятел да срещнете човек, който да харесате и с когото да влезете във връзка.