Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, февруари ви носи любов от пръв поглед

Водолеи, през февруари предстоят нови и обещаващи възможности. На 3 февруари Меркурий ще влезе в знака на Риби, където е в изгнание и ще ви донесе променящи се обстоятелства във финансовата област, така че препоръката е да не правите нови инвестиции този месец, а да се съсредоточите върху поддържането на финансите си стабилни. Вашата естествена интуиция ще се увеличи и ще можете да бъдете на правилното място в точното време. След 17 обаче трябва да избягвате грешки поради разсейване или прекомерна самоувереност, тъй като планетата започва ретроградно движение и ще създаде трудности във финансовата област. Избягвайте да вземате заеми.



Трябва да планирате равномерно своите дейности и почивки. Избягвайте да се изтощавате физически. Въпреки че може да има спад в настроението, оптимизмът ще царува през целия месец. Не обещавайте нищо, особено ако не сте сигурни, че можете да удържите на тази дума. И не се обезкуражавайте от временните финансови затруднения, те скоро ще преминат. Този месец трябва да се съсредоточите върху себе си и това, което искате, и да игнорирате някои злонамерени коментари, които само се стремят да ви дестабилизират. Слънцето е във вашия знак до 19 февруари и ще ви прави очарователни и лесно ще се откроявате от останалите. Няма да има много промени и значими събития в професионалния живот.

Водолеят ще стане по-решителен, настойчив и дори авторитарен. Когато общувате с другите, бъдете тактични и спокойни, в противен случай ще провокирате конфликти. Вашето здраве е доста добро и имате енергия и вдъхновение, необходими за постигане на целите си със спокоен ум. Може да имате повишено чувство за апетит и следователно да наддадете на тегло, така че внимавайте.

Спокоен период се очертава през първата половина на месеца. Ще се разбирате добре с любимия човек и ще бъдете готови да осигурите подкрепа и внимание. Ще показвате емоциите си свободно и често, което ще зарадва партньора ви.



От 6 до 17 февруари Венера носи мир и хармония с възможности за пари, любов и запознанства за родените през първата десетдневка и от 15 до 25 февруари за родените през втората десетдневка. Повишеният чар и популярност правят това отлично време за общуване, забавление и срещи. Благодарение на благотворното въздействие на планетата, дори мнозина от свободните Водолеи най-накрая ще успеят да намерят любовта. Ще се натъкнете на хора, които ще ви харесат на пръв поглед, но когато ги опознаете и обмените няколко думи, интересът ви към тях ще намалее, защото ще откриете, че сте различни и нямате еднакви интереси.

Някои ще се опитат да възстановят връзка от миналото, защото бившата любов все още е в съзнанието им. Не се опитвайте да влизате в една и съща вода два пъти - вече сте били там и знаете по-добре от другите как това може да се окаже. Опитите за възстановяване на миналото са контрапродуктивни.