Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, февруари ви носи много ухажори

Скъпи Водолеи, слънцето продължава да се движи през първия ви слънчев дом през първата и втората половина на февруари. Това увеличава енергията и жизнеността ви и повишава личната ви самоувереност. Вие сте малко по-егоцентрични от обикновено и това е съвсем естествено и здравословно, стига да не отидете твърде далеч. Сега сте по-решителни, с отправен поглед към бъдещето и повече вярвате в собствените си способности и сили. Венера, която също ще транзитира през знака ви от 1 до 25 февруари, увеличава вашата привлекателност и ви прави по-харизматични. Присъствието на Юпитер във вашия слънчев знак ще ви дава оптимистични мисли.

Февруари е важен месец за вас, тъй като знакът ви е засегнат от първия от трите квадрата на Сатурн с Уран. Бъдете внимателни в дните около 17 февруари, защото техният аспект значително ще ви забави при спазване на срокове поради непредвидени обстоятелства и препятствия. Нараства и психологическото напрежение за вас. На 18 февруари Слънцето преминава във втория ви дом и фокусът се измества върху материалните въпроси. Марс продължава да активира вашия четвърти слънчев дом. Повече енергия и ентусиазъм внася в домашния ви живот, но също така има тенденция да създава проблеми, ако не внимавате. Старайте се да насочите излишната енергия в градивни и продуктивни занимания у дома си. Може би член на семейството ще се нуждае от вашето внимание и грижи и вие ще трябва да изпълнявате някои отговорности. През този месец отделете малко ценно време и за себе си. Трябва да се стремите да бъдете в компания от позитивни хора, които винаги хвърлят светлина върху положителните аспекти на живота ви.

Квадратът на Слънцето с Марс в началото на февруари ще внесе напрежение във връзката ви с любимия човек и ще доведе до конфликти заради семейни задължения. Ретроградната връзка на Меркурий със Слънцето ще ви помогне да разрешите разногласията и да се организирате по-добре. Прекарвайте повече време с приятели и семейство. Имате ухажори и сте обгърнати от положителна енергия.