Водолеи, очаква ви интересен, динамичен, изпълнен с много събития месец август

30 юли 2021 | 10:52
7469
0
Снимки: Pixabay
0

Скъпи Водолеи, започва един очарователен месец. Ще бъде динамичен, интересен, пълен с различни събития. Вие сте отворени за нови идеи, общителни, харизматични.

Накратко, имате всички шансове за успех. Просто бъдете по-деликатни, не бързайте със заключенията и не насилвайте събитията, за да избегнете недоразумения.

Като цяло се очаква бурен месец за развитие. Има вероятност да надцените силите и възможностите си. Някъде трябва да поемете голям риск, а някъде трябва да задържите конете си и да се успокоите, нерешителността може да повлияе на живота ви по лош начин и няма да има много време за размисъл, но ако този месец се вземат правилните решения, ако се доверите на себе си и на интуицията си, тогава животът ви може коренно да се промени към по-добро за вас.

Във връзка с трудностите, изпитвани в професионалната дейност и в областта на любовта, нервните сривове не са необичайни, които ще започнат да смущават някои представители на въздушната стихия. Можете да се отървете от безсънието, тревожността, безпокойството само като си дадете възможност да си почивате повече и да не се изнервяте заради дреболии. Ако ходите по туристически маршрути или тренирате някакъв спорт, бъдете внимателни, тъй като има вероятност да пострадате.

До 22 август Слънцето ще обитава вашият партньорски сектор и семейните отношения ще бъдат за мнозина приоритет. Напрегнатите аспекти на Слънцето към вашия управител Уран, и на Меркурий към Юпитер показват, че ще ви бъде трудно да оцените адекватно ситуацията и вашите ресурси. Някои от вас може да станат прекалено амбициозни и самоуверени, което ще предизвика конфликти с колеги и висшестоящи.

През втората половина на месеца напрежението започва да отслабва. Хармоничният аспект на Венера и Сатурн (23.08.) ще ви позволи да разрешите много от проблемите, включително финансови.

Четете още: Козирози, през август ще дойде нова любов в живота ви

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени