Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, през април получавате подарък от небето!

Скъпи Водолеи, през април декорът и главните лица се променят, но за щастие чувството ви за адаптация ви позволява лесно да намерите своето място. Всяко ново действие, което започнете сега, ще бъде приветствано с благословията на Вселената. До 20 април Слънцето в Овен активира вашият трети дом, обявявайки период на проницателност, умствена яснота и смелост, които ще ви помогнат да се справите с всичко, което ви се изпречи.

Ще работите усилено, поставяйки основите за по-нататъшен успех.

Вие защитавате интересите си и най-добре изразявате своите таланти и потенциал в експлозия от креативност и желание да бъдете възнаградени според заслугите си. Изборите, които трябва да направите, и решенията, които трябва да вземете, включват скъсване с миналото.

Незначителен конфликт - най-вероятно на работното място - ще избухне и може да кажете някои неща в повече, за които да съжалявате по-късно. Тъй като епизодът ще бъде напрегнат, отзвукът му ще се усети и в семейството. С малко повече внимание и предпазливост обаче можете да преодолеете тези моменти.

Продължавайте да търсите хармония в дома си, за да не се дестабилизират емоциите ви. Впрегнете енергията, за да давате и получавате емоционална подкрепа. В края на месеца може да изпитате лични затруднения в опитите да реализирате намеренията си, които могат да бъдат възпрепятствани от членове на семейството или близки роднини.

Свежият пролетен въздух ще раздвижи душата ви и ще копнеете за нови приключения. Отново ще се появи шанс да подобрите личния си живот. Не обичате обаче да се ангажирате в партньорства. Без значение дали някой ви поставя във вериги или иска да определя ежедневието ви, вие си тръгвате с развети знамена. Ако сте необвързани, е необходимо време, за да намерите партньор, който да разбира вашия емоционален свят и да може да се впише в него.
В края на месеца ще получите подарък от небето.