Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, през септември ще сбъдвате мечтите си

Скъпи Водолеи, стиснете зъби и се дръжте! През първите две седмици на септември водите ще бъдат малко по-бурни и може да ви е трудно да запазите спокойствие в ситуации, които са достигнали критична точка. Може да се раздвижат някои смущаващи енергии и да се разклатят основите, които трябва да се променят. Ще имате усещането, че нещо влиза под кожата ви, а с него и усещането, че наистина е дошло времето за промяна в живота, която може би не търпи повече отлагане.

Уран в Телец изисква ясни решения, които обаче със Сатурн в квадрат са трудни за вземане, отчасти защото ситуацията не го позволява, отчасти поради несигурност. Под въпрос може да има нерешени семейни и лични проблеми, решения, ясни разрези, които трябва да се направят.

Само бъдете търпеливи, това е благоприятен период за правене на планове, но и за решаване на натрупани дела, за да освободите място за нови неща. Получавате вятър в гърба си да завършите започнатите работи. През втората половина на месеца имате възможност за нови и много интересни контакти, предимно чрез приятели и социални мрежи. Вие сте достатъчно мъдри, достатъчно способни и достатъчно състрадателни, за да служите като светъл фар за другите. Позволявайки си да влезете в тази роля, може просто да откриете нова страна на вашата личност.

Свободни Водолеи, през първата половина на месеца се случва какво ли не, но като съберете и извадите и накрая нищо конкретно. През втората половина на септември имате шанс да срещнете някой нов човек или наистина да започнете комуникация със съществуваща любов, която някак си е била заседнала в предишните дни. Имате възможност, само не се затваряйте. Следвайте своите мечти и си пожелайте нещо. Ще се радвате, че сте го направили.