Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, през юли ви чакат нови пътища

Скъпи Водолеи, месец юли ви дава възможност да продължите с необходимите промени, стига да се възползвате от възможностите, които ви се предоставят. В кариерата и финансите ви нещата вървят добре. Ако вашите изисквания са разумни, тогава вашите цели за промяна и обновяване ще бъдат много по-лесни и много по-бързи за постигане.

Уверете се обаче, че сте преценили правилно всички промени, преди да ги задействате. Ако пренебрегнете висящите си задължения, с течение на времето ще бъде много трудно да обърнете хода на нещата по-късно.

Настроението ви като цяло ще бъде добро, ще пръскате позитивна енергия навсякъде. Предстоят ви нови пътища, тъй като ще успеете да преодолеете някои препятствия и трудности. Ще се наслаждавате на ежедневието, необременени и с усмивка на лицето.

Използвайте месец юли, за да работите върху себе си! В средата на месеца обаче ще имате нужда и от подкрепа, защото може да се почувствате претоварени. Ако е възможно, вземете няколко дни почивка, за да си починете и да се посветите на себе си, за да възвърнете загубената енергия. На тялото ви липсва достатъчно физическа активност!

Ако предният месец е внесъл промени в отношенията ви, звездите през юли ще ви помогнат да изясните нещата. Венера, която се намира в полето на чувствата през първите две десетдневки, ще увеличи необходимостта да бъдете възможно най-интимни с партньора си, дори можете да планирате нещо заедно.

Организирайте съвместни разходки, пътувания и се наслаждавайте на приятни занимания. Ако сте необвързани, това е добър момент да разширите социалния си кръг.