Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеи, през юни ще възродите стара страст

Скъпи водолеи, началото на месеца няма да е много добро за вас, но от втората седмица ще имате възможност за несравнимо по-голямо емоционално удовлетворение. Меркурий ще започне ретроградно движение на 18 юни и ще ви забави в разработването на планираните задачи. Квадратурите на Слънцето с Марс и Нептун ще ви затруднят, защото ще предизвикат различни съмнения и недоверие. Проблеми са възможни от хора, от които очаквате някаква помощ или които са влиятелни и са на важна позиция. Ще бъдете предразположени към рисковани инвестиции, които би било препоръчително да избягвате, защото може да понесете загуби.

Основен проблем, особено в средата на юни, е комуникацията с началниците. Сякаш ще говорите на различни езици. Ще срещнете несъгласие и неодобрение на вашите идеи. Може да ви е особено трудно да реализирате идеите си и да бъдете приети от другите, от които решенията зависят. Това, което е необходимо, е да пуснете топката и да броите до десет, защото в крайна сметка светът няма да спре, ако някои от вашите предложения не бъдат приети. Трябва да сте спокойни и да не приемате лично това. В крайна сметка, фактът, че вашата идея не е приета, все още не означава, че правото ви на мнение е било оспорено. Като цяло, опитайте се да имате възможно най-малко емоции, когато става въпрос за работа. Ще имате чувството, особено през втората половина на месеца, че се борите с вятърни мелници. Внимавайте с кого общувате и на кого имате доверие, защото може да имате проблеми с натрапчиви и злонамерени хора.

В любовната връзка нещата ще са много по-добри. С партньора си ще бъдете в романтичен и спокоен период. Сега е подходящото време, например, да отпътувате някъде през някой уикенд и да се опитате да прекарате възможно най-качествено време с любимия човек. Старите страсти ще се събудят и ако в предишния период сте били измъчвани от някои съмнения, сега е моментът да ги премахнете.
Вашето здраве ще бъде сравнително добро, но се пазете от хронични заболявания. Възможни проблеми с костите, бъдете по-внимателни и отделете внимание и време на тялото си.