Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Водолеите през май: Повече пари, положителни емоции и нова любов

Скъпи Водолеи, май е идеален за успешното изпълнение на всички идеи и планове, които сте разработили вече. Търсенето на добра работа може да бъде увенчано с успех. Юпитер се премества в паричния сектор на 14 май и остава на тази позиция до 28 юли, което символизира фаза на финансов растеж, ще ви отвори нови възможности да печелите по-добре.

Може да не се очакват големи скокове в кариерата, но имате шанс да постигнете известен успех. Меркурий ви предоставя вдъхновение и вие имате страхотни и много креативни идеи. Важното е да не се отказвате, а да продължите да действате. Не се опитвайте да стоите настрана, сега тази тактика ще ви доведе само до нулеви резултати. И за да постигнете нещо полезно, вашата позиция в живота трябва да стане активна.

Важно е не само да се съсредоточите върху разглежданите задачи, но и да се опитате да изградите приятелства с колеги. Правилната атмосфера в екипа е от голямо значение, тъй като в трудни моменти колегите могат да ви подкрепят или обратното – да ви навредят.

Много от плановете ви може да не съвпадат с текущите събития и това може да доведе до разочарование. Настроението ще се колебае през целия месец. Или ще чувствате невероятен прилив на сила или апатията ще ви завладява. Започнете да се отнасяте към здравето си по-отговорно.

Май обещава на Водолея много положителни емоции. Единственото условие е да се активирате. Не седете със скръстени ръце, вярвайки, че щастието само ще дойде при вас. Семейните отношения ще станат приоритет, но това не означава, че всичко останало ще изчезне на заден план.

В партньорството ви ще се прокрадват недоразумения. Квадратурата, която Слънцето прави със Сатурн в началото на май, ще ви донесе разногласия с любимия човек и членовете на семейството. Но не се отказвайте и питайте, ако нещо изглежда неясно. Ако е необходимо, бъдете готови и на компромиси. Благодарение на секстила на Слънцето с Нептун в средата на месеца ще можете да преодолеете разногласията. Тогава доброто настроение се връща и Венера възражда любовта. Необвързаните могат да очакват романтично приключение още в началото на месеца.

Четете още: Козирози, през май ще бъдете безкрайно щастливи и влюбени