Вселената ни изпраща знаци постоянно. Как да не ги пропуснете?

Да, Вселената постоянно ни изпраща знаци. Някои ни предупреждават, други ни насърчават. Често обаче ние не ги забелязваме. Как да се научим да ги улавяме?

Ако постоянно виждате еднакви цифри, непременно проверете значението им, според нумерологията и т.нар. „Ангелски числа“.

Ако в живота ви често се повтарят някои събития, ако сте в една и съща ситуация през определено време или имате т.нар. дежавю, седнете и анализирате живота си в момента. Може би вървите към поредната нещастна връзка или ви предстои провал в работата.

Сънищата също могат да имат важно значение. Не всички. Но някои от тях определено са пророчески. Вселената ни изпраща съобщение – ако сънят е бил обезпокоителен, това показва, че най-вероятно сте изправени пред важно решение. Обмислете добре следващите си стъпки. Преценете всяко "за" и "против".



Безпричинният страх, тревожността, проблемите със съня, конфликтите, в които попадаме с роднини, лошото ни самочувствие - всичко това може да бъде знак.

Знаците могат да бъдат неясни на пръв поглед. Но само на пръв поглед. Доверете се на интуицията си. Тя няма да ви подведе. Според психолозите, всеки от нас може да се справи с всичко, с което животът го сблъсква, ако не бърза и ако отделя достатъчно време, за да обмисли чувствата и усещанията си.

А сега няколко думички за знаците, свързани с личния ни живот. Ако постоянно срещате един и същ човек, това означава, че съдбата ви намеква, че можете да бъдете нещо повече един за друг и ви дава възможност да го опознаете. Но не забравяйте - ако не пуснете миналото, ако не сте се научили да давате и да получавате любов, Вселената няма да ви изпрати човека, за когото си мечтаете. Тя винаги ни дава това, от което се нуждаем, в подходящия за нас момент. Когато сме готови да го изживеем напълно.

За да можете да чуете вътрешния си глас и за да не пропуснете знаците на Вселената, отделяйте време за себе си всеки ден. Прекарвайте го в тишина и в самота. Сами със себе си. Ако онова, което ви предстои, ви носи радост, значи е правилното. Вслушвайте се в сърцето си. В душата си. Затворете очи. Медитирайте. Медитацията избистря мислите и чувствата. И следвайте онова, което ви нашепва вътрешният глас.

А ако усетите предупреждение, не изпадайте в паника. Вселената ще ви покаже най-правилния път и начин да се справите с препятствията. Просто трябва да я следвате.