Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Януари носи нова любов на Лъва, а Девите се радват на скок в кариерата

Какво очаква представителите на зодия Лъв през януари? За тях месецът е подходящо време за интроспекция и бъдещо планиране. Животът им ще се движи с по-бързи темпове след 20-то число на месеца.

Лъвове, препоръчително е да се концентрирате върху някои основни въпроси. По този начин ще можете да използвате енергията си до максимум и ще позволите на момента да отминават несъществените проблеми. Акцентът ще падне върху професионалните въпроси и външните цели пред духовните и семейните задължения. Въпреки че те са също важни, за момента приоритет ще бъде кариерата.

Първата и последната седмица са благоприятни за започване на нови начинания, докато времето от 9-то до 24-то число е благоприятно повече за завършване на висящи проекти. Препоръчително е да не се впускате в рискови спекулативни финансови начинания без подходящо проучване.

Свободните лица от знака ще имат много романтични възможности да съблазнят представители на противоположния пол до 14-ти. Имате благословиите на Марс. Приятелите и социалните контакти играят основна роля. Може да намерите партньори онлайн или във вашия кръг за приятелство.

Не се предвиждат сериозни здравословните проблеми. Поради доброто ви здраве, ще бъдете весели и оптимистични.

Дева – януари е идеалното време да започнете нови начинания или да смените работата си. Юпитер също помага за растежа ви в кариерата. Трябва да търсите подкрепата на другите, за да постигнете успех и да бъдете достатъчно гъвкави, за да се приспособите към обстоятелствата.

Периодът от началото на месеца до 24-и е благоприятен за приключване на висящи проекти, докато последната седмица е подходящо време за предприемане на нови. Безработните ще имат добри шансове да намерят работа след 10-и.

Погрижете се за себе си и вижте какво се случва около вас. Ако се откажете или се отдалечите твърде много от първоначалното си намерение, може да не се получи това, което сте възнамерявали.

Тези, които са във връзка, ще се нуждаят от голямо търпение и разбиране в този месец. Не сте много сигурни нито какво да правите, нито какво искате. Ако има проблеми, които отдавна тровят доверието помежду ви, време е да ги сложите на масата. Възможно е истинският проблем да остане скрит и всичко останало да е заместител на прикриването му.

Четете още: Големи промени и любов за Раците през януари