През юли ще ви налегне носталгията. Ще си припомните както хубавите, така и лошите моменти. Неразрешени проблеми от миналото ще ви вкарат в размишления. Това вглъбяване ви спира, опитайте се да се откъснете от тежестите на спомените и насочете вниманието си към бъдещето. Фокусирайте се върху сегашната си ситуация и ще привлечете нови контакти и възможности. Необвързаните от вас ще срещнат надеждна половинка.

Енергията ви е разпиляна в много посоки, което спира прогреса ви и ви лишава от развитие. Нещата в живота ви се случват, но бавно и тромаво. Този застой ви напряга и ядосва. Използвайте разума си и изяснете намеренията си, за да продължите напред с по-голяма ефективност. Опитайте се да спазвате поставените срокове и да сте винаги навреме.

Когато преминете този етап, съдбата ще ви подари хармония, изобилие и възможността да раздавате и получавате щастие. Ще ви срещне с правилните хора, с които да споделите енергия и ресурс. Ще се радвате на стабилност, финансова сигурност и материален успех. Не забравяйте всички хора, които са били до вас по пътя към върха.

Вие сте отговорни и практични, може да се разчита на вас. Затова през този месец концентрирайте енергията си в усърдие и трудолюбие. Използвайте уменията си разумно. Фокусирайте се върху практическите аспекти на живота. С помощта на постоянство и отдаденост ще успеете да постигнете целите си.