Автор
Woman.bg

За какво трябва да внимава всяка зодия през 2019-а

На прага на Новата 2019 година е време да се допитаме до Негово всезнайно величество хороскопa и да надникнем в неговата звездна карта, разкриваща бъдещето на всеки един знак от зодиака.

Това, върху което ще фокусираме вниманието си този път, са нещата, за които трябва да внимаваме през новата година. Всеки знак в Годината на Земния Глиган ще бъде заплашен от конкретни влияния и ситуации, които ще го предразположат към известни рискове за здравето и личния му живот. Затова е добре да има едно наум и да бъде по-предпазлив.

Овен

Във всяко едно отношение най-трудният месец за вас ще бъде януари. Това е периодът, в който вероятността да имате проблеми на служебното място и в личния си живот е твърде голяма. Напрежението, което ще почувствате край себе си, ще се дължи най-вече на опърничавия ви характер. Последният ще се окаже и ключ към семейните раздори. Ето защо най-важната ви задача през този месец, а и след него, е да намерите общ език с близките, приятелите и колегите си.

Телец

За вас 2019-а се очертава изключително успешна година. Всичко, което сте замислили, ще се случи така, както сте го планирали. Ще се радвате на големи печалби и придобивки. Единственото разочарование ще дойде от там, че в един момент ще осъзнаете, че сте се затрупали с излишни и ненужни неща.

Близнаци

Новата година ще ви даде много нови шансове – ще имате време както за работа и сбъдване на мечтите си, така и за почивка и забавление. Годината на Глигана ще ви изненада също така и с нови материални придобивки. През 2019 г. около вас ще се завъртят всякакви хора, в това число и не особено добронамерени или искрени. Затова предупреждението на звездите е насочено най-вече към самотните Близнаци – ако и вие сте сред тях, най-много трябва да внимавате с какъв човек избирате да споделите съвместния си живот.

Рак

2019-а ще донесе много щастливи моменти в живота на Раците. Ще имате много възможности за пътуване в чужбина, което пък ви заплашва от твърде много разходи. Доброто настроение и положителните ви емоции, придружени от малко повече сдържаност в пръскането на парите, ще ви помогне да овладеете положението. Дори и с празен портфейл, е много важно да не влизате в заеми, за де не си докарате излишни проблеми.

Лъв

През януари Лъвовете ще се чувстват като истински царе. Всичко ще бъде в краката им – ще се наслаждават на изненади от любимите си хора, ще сключват доходоносни договори и ще се забавляват много с приятели. Има едно голямо „но”. Важно е да внимавате какво хапвате, защото може да имате проблеми със стомаха.

Дева

Доста промени очакват Девите през 2019-а. Най-приятният момент е запознанството им с един изключително интересен и важен за тях човек, който по-късно ще се превърне от приятел в спътник до края на живота им. През първия месец на новата година ще имате финансови проблеми, но през следващите месеци всичко ще се стабилизира, стига да правите спестявания и да харчите разумно.

Везни

2019-а е страхотна година във финансово отношение за Везните. Ще имате възможност да се поглезите и забавлявате. Това, за което трябва да внимавате, е вероятността да се окажете жертва на измама. В личния живот може да имате разочарования. Затова не бъдете наивни и не се доверявайте лесно на всеки човек през годината.

Скорпион

Скорпиони, бъдете по-сдържани към храната и по-скоро към тази, която е нездравословна и калорична. Може да си докарате проблеми със стомаха и до значително повишаване на теглото. Според звездите е добре да се занимавате активно с фитнес или йога.

Стрелец

Новата година ще посрещне Стрелците с приятни промени в семеен план. Представителите на този знак обаче трябва да са по-спокойни спрямо финансовите кризи, които могат да настъпят в един или друг момент, но бързо ще преминат. Важното е да запазят самообладание и да не се поддават на депресивни състояния, които да навредят на здравето им.

Козирог

Важно е през 2019-а да не се поддавате на гневните си изблици и да не влизате в излишни спорове и пререкания с най-близките си хора. Козирозите трябва да внимават и в отношението си към интимния си партньор, тъй като и най-малкият спор може сериозно да разклати връзката им и да се окажат забъркани в любовен триъгълник. Всичко ще бъде наред, ако първо мислите, а после действате.

Водолей

Низ от любовни приключения ви чака през 2019-а. Всичко ще ви се случи толкова бързо, че направо няма да осъзнавате какво се е случило. Ако има нещо, което ви тревожи, не се поддавайте на емоциите си, бъдете по-спокойни и търпеливи и всичко ще си дойде по местата. Влизането в конфликт може да ви докара проблеми от всякакво естество. Важно е да се контролирате.

Риби

Рибите в началото на годината могат да се почувстват несигурни и неразбрани. Ще се наложи да поискате помощ от приятели и роднини. Това е единственият начин да се справите с проблемите.

Четете още: 2019-а носи нова любов за Скорпионите и успех за Водолеите