Забавни зодии: Ако не бива, но много ми се иска, то тогава - може! Ще познаете ли чий девиз е това?

Вярвате или не вярвате в хороскопи - ваша си работа. Но този го прочетете. Ще научите истината за себе си и близките си. И ще си признаете, че това е така.

Овен

Овните не са егоисти - те просто умеят да живеят за себе си. Те не са и високомерни - просто считат, че не са длъжни да се усмихват на всеки. Не са и ревниви - просто са свикнали да бъдат единствени.

Жената Овен - това е книга, написана за мъже. Не я ли разбере, значи не е написана за него.

Телец

Раят за Телец - това е кое да е кътче на планетата, където няма началници, а будилниците и понеделниците са забранени. Мъжете са убедени, че на жените им трябват яки момчета с пълни джобове.

Жените Телци по един удивителен начин могат да се съберат с този, без който не могат да живеят, но и с този, с който е невъзможно да се живее.

Близнаци

Близнаците много обичат всички, които се отнасят добре с тях. Близнаците не са бонбонче, което се харесва на всички. Те са орех, който не става за всички зъби. Девизът на близнаците е: Ако не бива, но много ми се иска, то тогава - може!

Ако решат да направят някой щастлив, за него няма спасение.

Рак

Раците нямат време да ненавиждат тези, които ги ненавиждат, тъй като са прекалено много заети да обичат тези, които ги обичат. Раците не си слагат на сърцето критиките, които излизат от човек, който не е постигнал нищо в този живот.

Ако ви попитат: какво бихте избрали Рак или милиони евро, отговорете Рак. Пари така или иначе няма да ви дадат, но с Рак ще ви е уютно. Понякога Ракът е обсебен от 90- годишна бабичка, която непрекъснато дудне и ненавижда всички.

Лъв

Удивително е колко малко време му трябва на Лъва за да премине от етап "колко се вълнувам, как преживявам", до "майната ти".
За едни Лъвът е СЛЪНЧИЦЕ, за други - слънчев УДАР! А за някои въобще не свети. Лъвът никога не е сам. При него постоянно идват - ту вдъхновение, ту апетит, ту мързел, ту ритник в за@ника.

Преди да се заиграете с лъва, убедете се не си ли играе Лъвът с вас.

Дева

Девите бързо се уморяват да бъдат силни жени, уморяват се да проявяват разбиране, да влизат в положение, да прощават. Девите понякога се ненавиждат заради това, че допускат всичко близко до сърцето си.

Най-доброто приключване на спор с Дева е да се престорите на умрял.

Везни

Всички Везни имат два живота: единият виждат всички околни, другият те си живеят сами. Удивителни хора са - у всеки човек ще намерят нещо хубаво. Като никой друг на Везните им е нужна увереност, че са обичани. Макар не винаги това да отговаря на действителността.

Скорпион

Това са хората, на които е крайно необходимо да намерят баланс между спокойствието и голямата енергичност. 98 % от проблемите на Скорпионите биха се решили, ако той се успокои и престане прекалено да задълбава в мислите си за проблемите.

Във всеки Скорпион живеят двама човека - единият е спокоен и мълчалив, вторият се проявява, когато някой обижда първия. И тази среща за агресора е много, много неприятна.

Стрелец

Смисълът за съществуването на 99 на сто от Стрелците е пътят. Когато се запознавате със Стрелец и той става ваш близък непременно си изяснете навреме какво на практика за него означава справедливостта. И никога не се бъзикайте с тази справедливост - повярвайте, ще ви струва скъпо.

Стрелците обичат ръцете. Имат нужда да ви докосват, да ви галят, щипят, да ви бодат с пръст по гърба или да гъделичкат. Ако не ви докосват, значи не ви обичат.

Козирог

Козирогът знае, че за всичко си има време. Има събития, ходът на които никой не може да измени. Има съдба, благодарение на която те рано или късно ще намерят своето място в живота. Козирогът никога няма да се усмихне на хора, които са му неприятни. Но те ще се държат учтиво към всички - възпитанието не им позволява да достигат до грубости.

Ако искате да се харесате на Козирог - бодете искрени, не се подигравайте, не използвайте витиевати думи - просто, ясно и разумно казаното ще достигне бързо до Козирог и ще му хареса повече от всичко.

Козирогът не се страхува нито от времето, нито от разстоянията, нито от трудностите.

Водолей

Понякога хората си въобразяват, че имат някаква особена власт над Водолей. Това не е така. Повечето хора се обиждат на Водолея, защото той не отговаря на собствените им очаквания. Но ако Водолей се държи като дете, значи е щастлив.

На истинския Водолей е присъща някаква извънземна интелигентност. За жените Водолей не е толкова важно да имат мъж до себе си, колкото отсъствието на идиот, който смуче от нея всичките й жизнени сили. Когато се провалят всичките им планове, Водолеите се усмихват, изглеждат отлично и знаят, че ако нещо не се е получило както трябва сега, по-късно ще бъде още по-добре.

Риби

Рибите имат отлична памет и те никога не забравят доброто отношение към тях. Лошото могат да простят и изхвърлят. А доброто им сгрява душата през годините. И никога не забравят онзи, който е бил до тях в трудните моменти.

Добре, че никой не може да улови и чете мислите на Рибите, иначе по-срамежливите хора биха отишли по дяволите.