Автор
Woman.bg

Защо мъжът Козирог е такова предизвикателство?

Днес не съм в настроение и затова ще си позволя да разкрия няколко неприятни черти от характера на Козирозите. Или по-скоро на мъжете Козирог. Има голяма разлика, нали знаете.

Да ви призная честно, когато преди се запознаех с някое момче (тъй като вече съм обвързана), разбирах ли, че е Козирог, бягах надалеч. Сега ще си помислите веднага, че някой обаятелен Козирог ми е разбил сърцето, нали? Нищо подобно! Просто с тях вибрираме на различна честота. Още първите няколко минути от разговора усещам, че нещата няма да се развият в правилната посока и за да си спестя главоболията просто се оттеглям с достойнство и облекчение.

Козирозите имат разбира се много положителни качества, но е нужна определена нагласа от ваша страна, за да успеете да ги оцените по достойнство.

И така, ако някога ви се наложи да общувате с мъж Козирог в по-интимен план, имайте следните пет удивителни знаци наум:

Първо: Трудно е да впечатлите такъв мъж

Дори и да го направите, той няма да ви го покаже по никакъв начин. Ще си остане със същото апатично изражение на лицето и ще чака вие да направите първата крачка. Като мъченията за вас не свършват дотук. Отношението му ще наподобява отвращение от току-що погълната развалена храна, като в същото време ще продължава да търси вашата компания. Този коктейл от смесени сигнали направо ще ви замая.

Второ: Никога няма да бъдете на първо място в списъка му с приоритети. Съжалявам!

Хубаво е мъжът да бъде отоговорен, но Козирогът определно прекалява. Той трябва да се погрижи за всичко останало, преди да дойде и вашия ред. Всъщност думата „грижа“ не е най-подходящата, тъй като Козирозите не се славят с особено услужлива природа. И когато все пак настъпи моментът да ви отдаде нужното внимание, трябва много да се постараете да направите минутите ви заедно вълнуващи, иначе рискувате да загубите интереса му завинаги.

Трето: Връзката с мъж Козирог е като плаване в спокойни води

Не очаквайте от мъж Козирог да прояви въображение и да разнообрази ежедневието ви. Той е изключително земен и практичен. Затова приберете спасителната жилетка някъде навътре в гардероба си. И въпреки, че той винаги е зает с месеци напред, в момента, в който му се освободи прозорец свободно време, по-добре бъдете на разположение. И най-добре в леглото! Защото там определено въображението му работи на пълни обороти. Този мъж е истински перверзник, затова ако се чудите как да му угодите и още не сте гледали „50 нюанса сиво“, веднага поправете тази грешка. Аз лично залагам голяма сума пари, че Крисчън Грей е Козирог.

Четвърто: Ще се стреми да бъде по-добър от вас във всяко едно отношение

Така, че ако не искате да бъдете втората Мелания Тръмп и да светите с отразена светлина, по-добре се насочете към представител на друга зодия. Макар че така или иначе ако имате неблагоразумието да изкарвате повече пари от него, надали ще продължите безоблачното си съжителство с този мъж. Егото му няма да го позволи. Той е болезнено амбициозен, но затова пък винаги може да разчитате на него що се отнася до финансите на семейството.

Пето: Раздразнителен е

Козирогът обича силно и се слави като безкрайно стабилен и постоянен партньор, но трябва да развиете свръхрезистентност към променливите му настроения. В един момент ще бъде мил, дружелюбен и разговорлив, в следващия – студен и песимистичен. Това не означава, че не ви обича! Просто в присъствието на Козирози много хора се чувстват странно и неловко. Особено чувствителни и сензитивни хора като мен рядко успяват да се насладят на тяхната компания.

Ако обаче вие сте прекалено привлечена от неустоимия чар на някой Козирог и сте достатъчно силна и емоционално устойчива млада дама, не му мислете, а се впуснете в това разтърсващо преживяване, наречено „Връзка с мъж Козирог“.

Аз ще гледам отстрани и ще ви се възхищавам. Наистина!

Автор: Десислава Недева