Защо мъжът Козирог е такова предизвикателство?

20 март 2017 | 16:01
53537
9
Google
9

Днес не съм в настроение и затова ще си позволя да разкрия няколко неприятни черти от характера на Козирозите. Или по-скоро на мъжете Козирог. Има голяма разлика, нали знаете.

Да ви призная честно, когато преди се запознаех с някое момче (тъй като вече съм обвързана), разбирах ли, че е Козирог, бягах надалеч. Сега ще си помислите веднага, че някой обаятелен Козирог ми е разбил сърцето, нали? Нищо подобно! Просто с тях вибрираме на различна честота. Още първите няколко минути от разговора усещам, че нещата няма да се развият в правилната посока и за да си спестя главоболията просто се оттеглям с достойнство и облекчение.

Козирозите имат разбира се много положителни качества, но е нужна определена нагласа от ваша страна, за да успеете да ги оцените по достойнство.

И така, ако някога ви се наложи да общувате с мъж Козирог в по-интимен план, имайте следните пет удивителни знаци наум:

Първо: Трудно е да впечатлите такъв мъж

Дори и да го направите, той няма да ви го покаже по никакъв начин. Ще си остане със същото апатично изражение на лицето и ще чака вие да направите първата крачка. Като мъченията за вас не свършват дотук. Отношението му ще наподобява отвращение от току-що погълната развалена храна, като в същото време ще продължава да търси вашата компания. Този коктейл от смесени сигнали направо ще ви замая.

Второ: Никога няма да бъдете на първо място в списъка му с приоритети. Съжалявам!

Хубаво е мъжът да бъде отоговорен, но Козирогът определно прекалява. Той трябва да се погрижи за всичко останало, преди да дойде и вашия ред. Всъщност думата „грижа“ не е най-подходящата, тъй като Козирозите не се славят с особено услужлива природа. И когато все пак настъпи моментът да ви отдаде нужното внимание, трябва много да се постараете да направите минутите ви заедно вълнуващи, иначе рискувате да загубите интереса му завинаги.Трето: Връзката с мъж Козирог е като плаване в спокойни води

Не очаквайте от мъж Козирог да прояви въображение и да разнообрази ежедневието ви. Той е изключително земен и практичен. Затова приберете спасителната жилетка някъде навътре в гардероба си. И въпреки, че той винаги е зает с месеци напред, в момента, в който му се освободи прозорец свободно време, по-добре бъдете на разположение. И най-добре в леглото! Защото там определено въображението му работи на пълни обороти. Този мъж е истински перверзник, затова ако се чудите как да му угодите и още не сте гледали „50 нюанса сиво“, веднага поправете тази грешка. Аз лично залагам голяма сума пари, че Крисчън Грей е Козирог.

Четвърто: Ще се стреми да бъде по-добър от вас във всяко едно отношение

Така, че ако не искате да бъдете втората Мелания Тръмп и да светите с отразена светлина, по-добре се насочете към представител на друга зодия. Макар че така или иначе ако имате неблагоразумието да изкарвате повече пари от него, надали ще продължите безоблачното си съжителство с този мъж. Егото му няма да го позволи. Той е болезнено амбициозен, но затова пък винаги може да разчитате на него що се отнася до финансите на семейството.

Пето: Раздразнителен е

Козирогът обича силно и се слави като безкрайно стабилен и постоянен партньор, но трябва да развиете свръхрезистентност към променливите му настроения. В един момент ще бъде мил, дружелюбен и разговорлив, в следващия – студен и песимистичен. Това не означава, че не ви обича! Просто в присъствието на Козирози много хора се чувстват странно и неловко. Особено чувствителни и сензитивни хора като мен рядко успяват да се насладят на тяхната компания.

Ако обаче вие сте прекалено привлечена от неустоимия чар на някой Козирог и сте достатъчно силна и емоционално устойчива млада дама, не му мислете, а се впуснете в това разтърсващо преживяване, наречено „Връзка с мъж Козирог“.

Аз ще гледам отстрани и ще ви се възхищавам. Наистина! 

 

Автор: Десислава Недева

Още по темата

Коментари

9 Критик
  13 февруари 2023 | 14:12 отговор
 

Преживяла съм най красивата любовна връзка с Козирог и мога да кажа че беше най красивото нещо което ми се е случвало в живота .Аз съм Дева като зодия. За огромно съжаление и на двамата смърта ни раздели . Казвам го от личен опит че ако Мъжа Козирог се влюби нищо на света няма да го разубеди в обратното .Прекрасни мъже са във всяко едно отношение.За мен е така .

 
8 Надия
  16 октомври 2021 | 20:48 отговор
 

Много са добри и винаги ще помогнат .Но скрият ли се трудно се показват.Ако ги търсиш настоиятелно и те не искат да помогнат .Чак и номера си могат да сменият .Никакъв отговор даже , нито Да Нито Не ..Незнам как да постъпия .Да продължавам да звъния или да оставия .Може сам да се обади ! Ако ниякои може да ми даде съвет ще бъда благодарна

 
7 Ники
  17 март 2021 | 08:05 отговор
 

Няма ограничения за съвършенството !

 
6 Ники
  17 март 2021 | 07:58 отговор
 

Пълни глупости. Тази жена никога не е стигала до същноста на истинският козирог,до неговата душа. Само тогава ще разберете какъв мъж е истинският козирог. Мъж мечта за всяка жена. Скромноста е за слабите. Знам кой съм и на какво съм способен когато обичам от душа и сърце.

 
5 petkan
  30 юли 2017 | 01:32 отговор
 

интересна гледна то4ка ... само това със стременето да бъде по добър от вас" не го схващам . вярно е че обичам да се стремя като съвършенство и в известна степен съм перфекционист... и бла и бла и бла. и въпреки опита които имаш мила како .. смятам че не си успяла да го разбереш прекълено дълбоко за да открехнеш Тази врата която отваряйки се да ти разкрие това от което си имала нужда . задълбочеността да го разбереш те е довела до една мутна вода ж която си изгубила същността на взаимоотношенията си с дадения човек. И понеже не искам да споря с никои смятам, и Вие имате доста право по въпроса но това не значи ,че трябва да слагате етикет на всички родени под този знак . Все пак всеки човек е съвършен сам по себе си - едни имат повече от "това, други повече от "онова . Всяка една тема е сложна за коментиране понеже има различни гледни точки - като занапример как един диамант пречупва слънчевия лъч - явно не сте успели да пречупите вашият козирог така, да видите всичките цветове на дъгата през вашият диаманд. А дори да сте успели последователноста от цветове е била вашата гледна точка. пример зелено , жълто, синъо, червено , /////// оранжево , лилаво, синъозелено , червено . комбинациите са доста и не се отнасят само за козленцата. От коза до козирог и от козирог до коза има разлика ж стръмноссттта на балкана и т.н и т.н. и т. н... И все пак " the king are born in January"

 
4 Деси
  21 юли 2017 | 22:20 отговор
 

Това са глупости,страхотни мъже са във всяко отношение.

 
3 Деси
  21 юли 2017 | 22:19 отговор
 

Това са глупости,страхотни мъже са във всяко отношение.

 
2 Емил Анастасов
  04 април 2017 | 22:14 отговор
 

За разнообразието в ежедневието-просто съм по търпелив, но писне ли ми еднообразието...хм... Променливите настроения-пълни глупости(98% е добро и праволинейно)! А ако съм впечатлен от жената до мен, повярвайте ми тя ще разбере с цялата си същност!!! -а и на мен не ми трябва много, щом е до мен... И последно, щом съм решил, че тази жена ще е до мен в живота ми, то ТЯ е на първо място в приоритетите и отговорностите ми! Така че, мила Деси, прости ми, но мисля че не трябва да поставяш всички Кози под общ знаменател. Бъди УСМИХНАТА. :-) ;-) ))))

 
1 Стефка Беева
  21 март 2017 | 08:01 отговор
 

В такъв случай, си пожелавам търпение....неприсъщо за лъвовете! Е, ще го опитомя , моят Козирог!!!❤❤❤

 
 
21 март 2017 | 16:32

Едва ли мила ще успееш, но бори се. При мен е обратното-съпруг лъв ии аз козирог.

Добави Коментар

Най-четени