Всеки от нас малко или много е свикнал да съди за другите по тяхната зодия. Това е съвсем логично, тъй като характерните за всеки знак черти са силно проявени при почти всичките му представители. В този ред на мисли хората със сходни зодии имат и сходни представи за бъдещата си половинка. Днес ще се фокусираме над мъжките представители и за каква жена си мечтае всеки от тях.

1.Овен

Овенът е силен човек, който умира за страст и вярност. Ако не му предложите огнени усещания и не отстоявате позицията си, няма да погледне сериозно на вас.

2.Телец

Ако имате отношение към храната, изискания начин на живот и от вас може да се научи нещо ново, Телецът ще е ваш до гроб.

3.Близнаци

В случай, че си падате по мъж от зодия Близнаци, подгответе се с интересни идеи как да прекарате времето си заедно. Не бъдете винаги на разположение и гледайте на живота с чувство за хумор. Близнаците си умират за смях и добро настроение.



4.Рак

Раците обичат да виждат верен сътрудник в лицето на половинката си. За тях е много важно да знаят, че могат да разчитат на любимия си човек и да виждат, че той е в състояние да им помогне винаги.

5.Лъв

Лъвовете обожават силните хора. Не демонстрирайте слабостите си, ако искате да го впечатлите и за нищо на света не показвайте ревността си към тях, дайте им свобода. Независимостта също много ги привлича.

6.Дева

Острият ум действа като афродизиак на представителите от зодия Дева, същото можем да кажем и за практичността. Ако искате да впечатлите някой представител на тази зодия, не губете времето му с празни приказки.



7.Везни

За тях е много важно да имат до себе си жена от класа, която смайва другите с красотата си. Да, може да се каже, че са малко повърхностни. Но пък не биха останали с вас, ако не притежавате други качества. Също така е много важно близките му да ви харесват.

8.Скорпион

Бъдете като него – пълна мистерия. Не си позволявайте да проявявате слабостите си, той обича да има силен човек до себе си и не го карайте да ревнува. Той трябва да знае, че вие сте само за него.



9.Стрелец

Ако си имате работа със Стрелец, трябва да сте готови за приключения и постоянен купон. Не се опитвайте да го промените, не се опитвайте да го накарате да стои вкъщи. Той е авантюрист, бъдете част от неговия щур и забавен живот.

10.Козирог

Вие трябва да сте жена за пример, която родителите му обожават и на която приятелите се възхищават, защото самият той иска да бъде такъв. Само дама на ниво може да спечели сърцето на Козирога. Важно е да бъдете самостоятелна и отговорна, но и го оставяйте да се грижи за вас.

11.Водолей

Мъжът Водолеи трябва да знае, че има интелигентна жена до себе си. Не го интересува толкова красотата, колкото способността да водите задълбочени разговори и да общувате леко.



12.Риби

Това е мъжът, пред когото можете да проявите всичките си слабости. Той харесва меланхолията, въпреки че външно не си личи. Посочете му и детайли, които ви напомнят за някакъв хубав момент или за някого, нека види, че и вие сте сантиментална душа.

Четете още: 2019-а носи нова любов за Скорпионите и успех за Водолеите