Автор
Весела Георгиева

Жените от тези пет зодии са най-интелигентните в зодиака

Сега, да се говори за килограмите, обиколката и акъла на жена, не е много възпитано. Но ние се позоваваме на астрологични проучвания и факти... Та, според тях, нежните представителки на пет от зодиите са най-интелигентни. Да видим кои са те.


Овен


Дамите Овни са винаги на крачка пред останалите жени. Те притежават сила на духа, на която може да завиди и Жената котка. Умни, почти никога не се предават, лидери по рождение. Устойчиви са на стрес, не робуват на стереотипи, въобще ако имате нужда от шеф, спокойно можете да се доверите на жена Овен.

Лъв

Жените Лъвове са умни и се доверяват на опита си. Учат се бързо от живота. Изявени лидери, интелигентни, дори предпочитат да общуват с мъже. Бързо влизат в контакт с другите, социални са, поемат отговорност и се справят блестящо в трудни ситуации.




Козирог

Дамите от зодия Козирог четат, обичат да учат нови неща и са супер умни. Освен това са спокойни, мъдри и с уникален самоконтрол. Понякога околните имат чувството, че жената Козирог си е самодостатъчна, но това не е точно така.


Водолей


Жените Водолей са умни и имат страхотно чувство за хумор. Те са супер изобретателни и ерудирани. Могат да започнат да учат нещо ново и на 60 г. Радват се на отлична памет, любознателност. Що се отнася до мъжете, Водолеите намират общ език с тях, може би най-бързо от всички жени.



Скорпион

Жените от този знак притежават невероятно силно шесто чувство, което им помага почти винаги да се превръщат в лидери. Те винаги се опитват първо да мислят, а след това да правят нещо, така че се класират с основание сред най-интелигентните жени. Лишени са от импулсивност, емоциите им винаги са под контрол. Мъжете уважават жените Скорпиони, защото виждат в тях верни спътници в живота, които разбират важността на чистата връзка.