Жените от тези три зодии са най-отмъстителните

19 април 2022 | 08:02
7440
2
Снимки: Pixabay
2

Отмъщението е качество, присъщо на човека. Според астролозите обаче има три зодии, сред чиито представители от женски пол жаждата за мъст може да придобие невиждани размери. И така, представяме на вниманието ви най-безжалостните дами в зодиака, за които прошката е невъзможна.

Телец

Колкото и изненадващо да ви се струва, оказва се, че Телецът не е от знаците, които ще простят лесно. На пръв поглед повечето представители на този знак изглеждат нежни и крехки създания, изпълнени с доброта и състрадание, но опознаете ли ги, бързо ще промените мнението си. Достатъчно е малко да ги раздразните за нещо, за да закипи буйната им кръв и жажда за мъст.

Дева

Когато някой прояви неблагоразумието да нарани честта и достойнството на Девата, рискува да се изправи пред гнева на същинска хала. Девата е способна да ви подложи на такъв тормоз, че светът да ви се види тесен. 

Скорпион

Ако има дама, която може да ядосате само с поглед, то тя със сигурност ще бъде представител на зодия Скорпион. Затова или си мерете думите, когато разговаряте с такава особа, или се старайте да държите задоволителна дистанция, по възможност на километър, за да се опазите от мълниеносната мъст на жената Скорпион.Четете още: Тези четири зодии полудяват в леглото

Още по темата

Коментари

2 Иван
  22 април 2022 | 18:26 отговор
 

По повод отмъстителността на Телеца се сещам за един забавен епизод от филм. Един от главните герои беше убил човек и нямаше да успее да обясни на полицията, че е било при самозащита. Обади се на свой приятел. Онзи дойде и каза: "Разбира се, че ще ти помогна. Знам как се крие труп. Но ако ме предадеш, спомни си, че знам как се крие труп." :)))

 
1 ве
  19 април 2022 | 11:48 отговор
 

вещици. кой ще си вземе такъв борсук. да му скъси живота. ай чиба

 

Добави Коментар

Най-четени