Всяка дама желае да се чувства харесвана от срещуположния пол, но нека си го кажем има определени жени, които са значително по-впечатляващи за мъжете.

Не си мислете, че това се дължи само на външния вид. Има редица представителки на нежната половина от човечеството, които не се открояват с неземна красота, но с лекота пленяват сърцата на мъжете.

Каква е причината да са такъв магнит за околните ли? Зодиакалният знак, под който са родени.

А кои са трите зодии, чиито представителки се радват на най-голямо обожание от страна на мъжете, може да видите в следващите редове:

Дева

Жените Деви са словоохотливи и с лекота завързват разговор с напълно непознат. Тяхната непринуденост и липса на притеснение е изключително привлекателна за мъжете. А благодарение на вниманието, с което изпипват всеки детайл, те винаги демонстрират изящна визия.

Всеки, който познава поне една представителка на тази зодия, знае, че Девите са ненадминати домакини, а всички сме чували максимата, че любовта на мъжа минава през стомаха.

Близнаци

Дамите, родени под знака на Близнаците, са душата на компанията. Те се темпераментни, остроумни и винаги имат под ръка история, с която да ви просълзят от смях.

Тези жени притежават магнетична смесица от волен дух и копнеш по новото, характерни за младите девойки, и мъдрост и сензитивност, с която може да се похвали по-зряла жена.

Срещнете ли жена Близнаци, няма как да не се влюбите в нея от пръв поглед. Проблемът обаче е, че дори и тя да откликне на чувствата ви, никога няма да знаете дали ще сте заедно следващия месец, защото представителките на тази зодия бързо губят интерес.

Стрелец

Дамите Стрелци са авантюристични и винаги са готови за поредното приключение. Пътешественици по душа, които обожават да опознават нови територии, те притежават приключенски дух, който няма как да не омае мъжете.

Волни по природа и обичащи забавленията, те ясно показват на срещуположния пол, че късметлията, който е до тях, никога няма да скучае в компанията им.

Те пленяват мъжете и с друго свое качество - свободолюбивия си дух. Жените Стрелци никога няма да ограничават половинката си и да имат проблеми със срещите по мъжки, например. Тъй като те самите държат на личното си пространство и изпитват необходимост да имат време само за себе си, което да прекарват с приятели, семейство, далеч от половинката.

Лъв

Лъвиците са страстни, не мерят думите си и не се притесняват да се борят за това, което искат. Победителки в живота, те излъчват увереност и сила на характера. Кой не би изгубил ума си по жена, от която струи решителност, самоуважение и твърдост на характера?

Но ако един мъж не е готов да живее според техните правила и се страхува от конкуренция, по-добре да не се захваща с жена Лъв.