Ако все още не знаете, делят ни броени дни, докато Сатурн стане ретрограден и ще продължи обратното си движение чак до края на октомври. Най-силното влияние на това астросъбитие обаче ще се отрази най-силно през следващите дни до края на месец май. А животът на някои зодии изцяло ще се преобърне. Ето кои са те и какво предстои да се случи:

Стрелец

Следващите дни могат да бъдат опасни не само за представителите на зодията, но и за техните близки. Има огромна вероятност да изплува някоя тайна, която Стрелците крият от години и да промени изцяло живота им. Тази зодия ще бъде поставена пред много сериозна дилема - да послуша сърцето си и да прости нещо, което го е наранило или да се вслуша в разума и да прекрати отношенията си с някого. Звездите предвиждат раздяла и предупреждават Стрелците да са особено внимателни на работното място и по-специално в отношенията с шефовете си. Ако проявят търпение, може да получат дългоочаквано поощрение или да им бъде поверен огромен проект, който ще ги изстреля нависоко в кариерата. Основният урок, който всеки Стрелец ще научи през следващите дни, е да не действа импулсивно и дори когато сбърка, да приеме грешката си за опит.

Лъв

Лъвовете ще бъдат поставени пред предизвикателство в личния си живот. Тази зодия трябва да се стреми към повече баланс и хармония в отношенията, отколкото към страстта. Оплакванията няма да бъдат добре посрещнати на този етап, затова е добре да се изчака. Ще се наложи в този период Лъвовете да оставят работата настрана, за да прекарат повече време с половинката си, сега това е особено важно. Може да се появяват проблеми от битов и финансов характер, но е хубаво гордите представители на зодията да преглътнат егото си и поне веднъж да отстъпят. Много Лъвове ще се замислят за смисъла на връзката си и ще работят върху нея. Звездите съветват необвързаните представители на зодията да не започват нови отношения, а да се фокусират над себеусъвършенстването си.

Водолей

Звездите предупреждават Водолеите, че е много възможно плановете им за следващите дни да претърпят неочакван обрат. От голямо значение е в момента избягването на споровете, защото те не раждат нищо добро. Според астрологията, единственият начин Водолеите да върнат отново късмета в живота си, е като наблегнат повече на логиката и дипломацията и да забравят за импулсивно взетите решения. Не забравяйте правилото - 10 пъти мери, 1 път режи.

Четете още: Майската цветна Суперлуна променя живота ни завинаги - пожелайте си любов