Автор
Весела Георгиева

Животът на тези три зодии се променя като с магическа пръчица от утре

Промените за вас вече са започнали, дори да не го усещате още. Периодът до края на годината ви носи истински късмет и възход. Сега е моментът да сбъднете и най-съкровените си мечти. Хармония ще царува в душите ви, ще бъдете просто недосегаеми, сияещи, самата Вселена ще ви предпазват от зли очи.

Телец

Започвате период на възход. Вземате важни решения и най-важното - ще успеете да ги реализирате. Можете да бъдете уверени в светлото бъдеще. Звездите ще ви подарят много положителни емоции и приятни моменти. Ако започнете да носите отговорност за вашите действия и думи, то скоро ще се убедите, че всяко ваше желание ще се сбъдва в много кратък срок. Просто бъдете добри, вярвайте в себе си и най-важното - бъдете себе си.


Лъв

След 17 ноември навлизате в нов период от живота си. Ще успеете да решите всичките си проблеми. И въпреки че напоследък сте все уморени, сега ви предстои идно добро бъдеще. Ще печелите - във всичко и от всичко. Почти без усилия. Забравете за войните, пререканията и сраженията с бивши, настоящи и бъдещи... В семейството ви най-накрая ще настъпят мир и покой. А празнотата в душата, която сте усещали напоследък, ще изчезне.


Скорпион

Е, не сте се превърнали в оптимист, но все пак - промяната е наистина впечатляваща. Не губете надежда - след 17 ноември ще откриете човек, който ще бъде много близо до вас и вашите идеи за живота. Опитайте се да пренаредите матрицата. Колкото по-позитивно гледате на нещата от живота, толкова по-добре за вас.