Автор
Весела Георгиева

Жътварска Луна в събота: Животът на тези 3 зодии ще се преобърне

Пълнолунието в Риби на 10 септември ще ни даде възможност да се освободим от негативното в живота си и да отворим нова страница. Жътварската луна (така се нарича пълнолунието, което е най-близо до есенното равноденствие) е чудесен момент за отдавна жадуваното ново начало.

Сега е моментът да се оставите да водят мечтите, да спрете да вярвате на измислици и смело да напуснете зоната си на комфорт, тръгвайки към нещата, които искате да влязат в живота ви.

Това пълнолуние ще се отрази изключително силно на няколко зодиакални знака. То няма да ни донесе негативи, напротив, ще ни помогне да си починем, да съберем сили и да помечтаем за хубави неща.

Чувствителните Риби внасят романтика и доброта в ежедневието ни. А ретроградният Меркурий, който обикновено носи със себе си хаос, пристига точно преди септемврийското пълнолуние, за да ни помогне да забавим темпото, да обмислим и да оценим отношенията си, вместо да предприемаме действия.

Близнаци

Поемете въздух, дошъл е вашият звезден миг. Кариерата ви лети нагоре. Ще сте подложени на стрес, на натиск, ще бъдете принудени да направите наистина сериозни стъпки напред и нагоре. И точно сега е моментът. Оценете моментите на спокойствие, за да можете да изплувате нагоре в бурното море от емоции и събития. И не се страхувайте. Всичко е за добро.

Дева

Скъпи Деви, пълнолунието в Риби ще се отрази на отношенията ви с околните. Ще се наложи да се справите със стари връзки, стари приятелства... Не го приемайте негативно, а като изпитание. Изпитание, с което ще се справите блестящо. Просто трябва да продължите напред.


Риби

Чака ви много работа, насочена към успешните ви връзки с другите. Жътварската Луна ще акцентира върху възприятията ви за вас самите, но със Слънцето и Венера, разположени в дома от рождената ви карта, отговарящ за вашия дом и връзки, ще трябва да се примирите, че именно те са важните в момента.