Автор
Woman.bg

Зодиакален наръчник: Как да разберете, че той ви изневерява?

Ако някога са ви изневерявали, ще направите всичко възможно това да не ви се случи отново. Подобно предателство може да разклати основите дори и на най-щастливата връзка и при това да смъкне самооценката ви под кота нула.

За жалост става ли дума за вярност, човек не може да има никакви гаранции! Може да сте абсолютно сигурни, че партньорът ви не е способен да ви излъже, а после действията или думите му да докажат обратното.

За повечето жени емоционалната изневяра е не по-малко важна от самия полов акт. Ако партньорът започне да споделя с друга жена чувствата и емоциите си, това причинява непоносима болка на партньорката! Все пак любовната връзка подразбира не само физическо, но и духовно сближаване.

Когато жената започне да подозира партньора си, тя обръща внимание на различни признаци и анализира внимателно думите му. Надява се да намери нещо, което да потвърди или отхвърли подозренията й. В това отношение астрологията може много да ви помогне.

Астролозите знаят, че представителите на някои зодии са по-склонни към изневяра от други. Това обаче не означава, че всички мъже от тази зодия ще изневеряват! Просто звездите могат да ви подскажат кои тревожни сигнали показват готовността на партньора ви да изневери. Така ще можете и да се подготвите за емоционалната травма, ако той в крайна сметка си намери друга.

Представяме ви любимите фрази на мъжете от различни зодии, които са предвестник на изневярата.

Овен: “Ти не си достатъчно добра за мен!”

Ако Овенът се реши да ви изневери, причината за това ще е, че иска по-вълнуваща връзка. Той постоянно търси приключения и ако не сте в крачка с него, ще си намери тръпката другаде. Ако някой ден се окаже, че вие „нищо неправите като хората“, докато нямате представа къде се е губил Овенът цяла вечер, той най-вероятно се опитва да се убеди сам себе си, че вие не сте подходяща за него. Тъй като мъжът-Овен е малко тъпичък в емоционално отношение, той може спокойно да ви признае, че ви изневерява – ако ви заболи, проблемът си е ваш!

Телец: “Влюбих се в друга!“

Телците са много предани, затова са способни да изневерят на партньора, само ако наистина се влюбят в друга жена. Телецът не си пада по случайните връзки и има голям шанс да остане за постоянно с онази, с която ви е кръшнал. Ако представител на тази зодия ви изневери, връзката ви най-вероятно вече е приключила.

Близнаци: “Ей, не ми пипай компютъра и телефона!“

Тъй като Близнаците имат нужда от постоянна интелектуална стимулация, те са по-склонни да изневеряват емоционално, а не физически. Те обаче не искат да бъдат разкрити, затова профилите им в социалните мрежи, електронната поща, есемесите и чатовете им ще бъдат надеждно скрити от вас. Не се и опитвайте да узнаете паролите – Близнакът никога няма да допусне да проникнете в тайния му свят!

Рак: “С нея сме просто приятели!“

Раците по природа не са лъжци, затова им е трудно да изневеряват. Но ако чувствителният Рак не намери любов в своя дом, той ще я потърси на друго място. Спомнете си, че и вашата връзка с него е започнала като приятелство – това е много характерно за този знак!

Лъв: “По дяволите, имам бял косъм!“

Лъвовете не са склонни към чести изневери – за какво са им подобни драми? Но Лъвът не понася мисълта, че остарява. Кризата на средната възраст спокойно може да го тласне към любовни приключения с по-млада версия на партньорката му. Той все така ще обича половинката си, просто не иска да се чувства като пенсионер.

Дева: “За пръв път виждам тази жена!“

Мъжът-Дева е сдържан и загадъчен, дори когато не си и помисля да изневерява. Още по-потаен става, ако ви кръшка. Затова ще ви е много трудно да разкриете истината – най-вероятно всичко ще приключи много преди да успеете.

Везни: “Никога няма да те напусна!“

Везните са ненадминати лъжци! Те са толкова добри в това, че могат да поддържат любовни връзки едновременно с няколко жени. Везните уважават брака и едва ли ще искат да се разведат, затова ще се постараят да „залегнат ниско“, ако жена им започне да ги подозира. Но нещата едва ли ще приключат със само една изневяра – представителите на този знак са серийни кръшкачи!

Скорпион: “Искам да се разделим!“

Скорпионите никога не изневеряват на партньорката си, което е поразително, имайки предвид колко са страстни и влюбчиви. Те имат твърде сериозно отношение към любовта и брака, затова според тях изневярата е просто безсмислена. Ако партньорката вече не ги възбужда физически или интелектуално, те ще се опитат да сложат край на връзката, преди да продължат нататък.



Стрелец: “Това нищо не означава!“

На Стрелеца му е наистина трудно да се реши да изневери първия път, но после започва да му харесва. За мъжа-Стрелец изневярата е просто игра! Нов човек? Стрелецът просто не е способен да устои на изкушението да пробва нещо ново. Основният проблем е, че той дори не смята изневярата за нещо лошо!

Козирог: “Защо си такава посърнала? Нали знаеш колко много те обичам!”

Козирозите изневеряват крайно рядко, но ако стигнат дотам, непременно ще рационализират решението си. Козирогът няма да смята забежката си за изневяра, ако си е взел това, което е заслужил – било то издигане в кариерата или възхищение, което вкъщи му липсва.

Водолей: “Не знаех какво правя!“

Водолеите са много по-склонни към емоционална, отколкото към физическа изневяра. Те са толкова оригинални и любознателни, че наистина могат да се увлекат по някого емоционално, без да го осъзнават. Но ще трябва в определен момент да спрат да пращат кокетни съобщения и есемеси, преди да са довели до нещо нежелано!

Риби: “Сънувах, че правя секс с извънземна!“

Рибите имат развинтено въображение, но понякога дари и тяхната фантазия не е достатъчна, за да се запази страстта във връзката. Благодарение на острия си ум те могат да ви излъжат по много сложни начини – да изберат уникално място за тайните си срещи или да си фабрикуват безупречно алиби. Понякога може дори да ви изповядат греховете си, но ще го направят толкова креативно, че няма да осъзнаете, че са ви изневерили!