Автор
Woman.bg

Зодиите, които са най-големите борсуци в любовта

Има хора, които просто не знаят как да изразяват чувствата си. Те или блокират тотално, когато имат половинка до себе си, или просто са си такива – борсуци и темерути, що се касае до любовта.

Най-много от тях се срещат сред тези знаци от зодиака, категорични са психолозите.

Скорпион

Въпреки славата им на най-страстните знаци в зодиака, Скорпионите могат да се окажат пълни темерути,когато трябва да изразят чувствата си. Имат силно изразено чувство за собственост и освен това изобщо не си падат по ласките и прегръдките. Публичните демонстрации на любовта пък са абсолютно табу за Скорпионите.

Козирог

Ако има зодия, която от всичко най-много да мрази прегръдките и ласките на публични места, то това със сигурност е Козирогът. Той обича да контролира, като в същото време мрази да изразява открито чувствата си. Ако прегръща, прави го набързо, небрежно и тромаво.

Дева

Въпреки пословичната им слава на любящи и грижовни, представителите на тази зодия са сред най-студените и хладнокръвни в любовните словоизлияния и демонстрации. Предпочитат прагматичния начин за изразяване на любовта си. Особено много мразят да я афишират пред десетки чифтове очи. Все пак Девата може да дари най-нежната си и гальовна милувка на човек, стига последният обаче да е успял да спечели напълно доверието ѝ.

Стрелец

За Стрелеца дълбочината на романтичните чувства не са от особено значение, щом партньорът им прави добър секс. Останалото са лигавщини и преструвки. За тях една любовна връзка се основава преди всичко на интимния контакт. Прелюдиите и милувките не са сред любимите им занимания. Те директно влизат в действие, без да отдават кой знае какво значение на нежностите и ласките преди основната игра.

Водолей

Представителите на тази зодия имат свой собствени мироглед на изразяване на любовта. Те биха показали чувствата си само тогава, когато те решат. Не обичат бързата работа. Трябва да бъдат спечелени и едва тогава биха склонили да ви приемат в обятията си. Прегръщането обаче така или иначе ги кара да се чувстват некомфортно.

Близнаци

Пословични флиртаджии и чаровници – факт, който не можем да отречем. Също и това, че са страхотни любовници. Колкото и комуникативни и находчиви да са те в леглото, прегърнете ли ги веднъж, едва ли ще ви отвърнат със същото. Те просто не знаят какво да правят с ръцете си, когато партньорът им поиска от тях ласка.

Четете още: Какви обрати ще настъпят в любовта през 2019-а