Автор
Woman.bg

Зодиите, които ще се радват на любов през май

През новия месец за представители от 5 зодиакални знака любовта ще бъде най-мощната и водеща сила. Май ще им донесе голяма доза емоции и изпепеляваща страст.

Везни

Везни отдайте се на емоциите. Радвайте се на спонтанни емоции. тези от вас, които не са във връзка в момента ще преживеят много емоции в личен план. повярвайте - в края на месеца вече ще се носите на крилете на любовта. Точно като по филмите!

Овен

Може би най-огнените представители от задиака винаги имат нужда от страстна и споделена любов. Много от тях често пъти остават самотни, тъй като не могат да намерят подходящия партньор и затова предпочитат да останат за известно време сами докато се появи идеалният за тях. Тези от вас, които са сами в момента съвсем скоро ще срещнат нов партньор. Май ще ви донесе силни емоции и много голяма любов. Някои от вас ще срещнат и своя партньор в живота, с когото ще минете под венчило.

Телец

Тези от вас, които имат партньор до себе си ще преминат на един нов етап - съвместно съжителство и дори брак. Май е месец на сватбите. Не се чудете, а кажете "Да". Онези от вас пък, който са необвързани, ще срещнат любовта и ще се радват на хармония, стига да покажат на човека отсреща, какви емоции изпитват.

Риби

Риби, стягйте се за сватба! В емоционален план май ще ви донесе силни страсти, които ще ви държат до края на годината. Необвързаните пък вече ще са с половинка до края на месеца дори и сега да не ви се вярва. Това, което ви остава е да се радвате на емоциите и хубавите моменти, които съдбата ви е подготвила.

Рак

Обвързаните Раци ще се радват на внимание от своята половинка. Не е изключено дори да се стигне и до годеж. Онези от вас, които все още нямат гадже, ще намерят човека, когото търсят. Очаквайте обаждане от човек, който е важен за вас. Обърнете му внимание.