Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Зодия Телец: Очаква ви спокойна и стабилна 2020 година

Телците обикновено са добродушни и дружелюбни, обичат да помагат на другите хора и да се грижат за тях. Те са изключително амбициозни хора, имат силна воля да работят за постигане на целите си. Понякога могат да станат ревниви и упорити, но кой не е.

Хороскопът за 2020 г. прогнозира спокойна и стабилна година за слънчевия знак Телец. Това е година, в която трябва да се вземат важни решения. Дали те ще се отнасят за връзките, или вашата работа, трябва да сте сигурни в това, което решавате. Има изгледи да се укрепи и стабилизира финансовото ви състояние през годината. Винаги бъдете отворени за предложения от знаещи и опитни хора, що се отнася до финансовите инвестиции.

Годината ви вероятно ще е стабилна, стига да се научите как да поддържате нужния темп. Ще трябва да обмислите много неща, когато става въпрос за извършване на промени.
Ако нямате човек до себе си, не се притеснявайте и не се разстройвайте, но използвайте този период, за да поработите правилно върху себе си и да изпълните всички желания, за които преди това не сте имали достатъчно време.

Запишете се на курсове за танци, йога, някакво обучение и ще се сдобиете с необходимите контакти и интересни запознанства. Да бъдете импулсивни в любовта не е вариант за вас през новата година.

Що се отнася до личния живот на онези, които вече са успели да намерят любим човек, перспективите тук са малко неясни: ще трябва да покажете качества като емоционалност и интуитивност, които не са вашите силни страни. Но който е предупреден, той е въоръжен, така че разчитайте на чувствата и пуснете ситуацията да се развива сама по себе си.

Четете още: Романтична и богата на събития ще бъде 2020-та за Овена