Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

10 юли според астрологията

Неделята се управлява от Слънцето - планетата на любовта, радостта, щастието и творчеството.

Грях е в този ден да се мисли за пари. Не допускайте в своята душа мисълта за сребролюбието - един от седемте смъртни грехове. Най-добрият подарък, който можете да направите за своите близки е да ги заведете на концерт, да подарите билет за театрално представление, да посетите изложба, да им подарите картина или друго произведение на изкуството.

Можете да подарите кръгъл букет от жълти цветя или с друга разцветка, но с кръгли съцветия. Слънцето обича царските цветя - розите.

Тъй като Слънцето е свързано с творчеството, добре е букета да не е традиционен, пофантазирайте над него. Неделя е най-добрият ден за творчески експерименти над външността. Ако отдавна искате да изпробвате нова прическа, нов цвят на косата, съвършено изменение на външността, то направете го в този ден. Подходящо е изчистване на организма с помощта на гладуване. Полезни са слънчевите вани или обливане със слънчева вода. Нека във вашия дом бъде особено светло и уютно през този ден!

От 06:29ч до 11:33ч Луната се движи на празен ход. Това време не е подходящо за предприемане на важни и нови дела. Но спокойно можете да продължавате да вършите обичайната си работа.

В 11:33ч Луната сменя местоположението си и се премества в знак Везни. Човек става особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Накарайте детето ви да се почувства пълноправен член на семейството. Проявете нужното уважение към него. Обърнете му достатъчно внимание. Хубаво ще е, ако в това време вземете съвместни семейни решения, като например къде ще отидете на почивка. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Уязвими са бъбреците и пикочната система.

До 12:11ч продължава влиянието на 6-ти лунен ден. От 12:11 до 13:10ч на следващия ден сме под влиянието на 7-ми лунен ден.

7-ми лунен ден е щастлив, особено първата му част. Имате възможности да реализирате планове и идеи. Цялата обкръжаваща ни природа откликва на всяка дума, даже случайно отронена.

Отношения – Денят има особено отношение към речта. Много е важно какво казвате. Старайте се да избягвате лоши думи. Всичко, което кажете може да се осъществи. Не провокирайте партньора си, за да не изговори нещо нелицеприятно. И вие не изричайте нищо лошо, не критикувайте. Добре е да си казвате любовни думи и колко ви е хубаво един с друг.

Подстригване – Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Сънища – И тук обърнете внимание на думите, които сте казали на сън или някой друг ви е казал. При това е важно в какво съчетание ще ги запомните след събуждането си. Над тях трябва да поразмишлявате. Правилното им възприемане може да измени вашия живот или да внесе необходимата корекция, за да бъдете успешни и щастливи.