Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

11 юни според астрологията

Луната е в знак Дева – В този ден у снахата може да възникне чувство за вина по отношение на свекървата и да и се прииска да се покае, да се извини, но внимание! Това е опасно, тъй като от свекървата няма да получите благодарност, а критика. Освен това може да се възползва и да започне да ви манипулира. Разговора между двете трябва да се проведе в по-благоприятно време.

Когато Луната се намира в този знак, зетят се примирява със съществуването на своята тъща, приема я като обективна реалност, която е безсмислено да се опитва да промени. В тези дни тъщата престава да бъде въплъщение на злото и несправедливостта, признава й се правото на собствено мнение и своя гледна точка относно семейния живот на своята дъщеря. Знае се, че именно тези особености стават предмет на разногласия, но сега Луната не дава да се разгорят спорове и конфликти.

Растящата Луна в Дева е напълно благосклонна към тези, които искат да си поплачат на нечие рамо. Главното е да изберете правилното рамо и да си поплачете на тези, които действително ще ви съчувстват. Добрият слушател в този ден ще ви даде сили за по-нататъшния живот.

Жените от знак Дева е необходимо да запазят вътрешно спокойствие и да не разстройват за дреболии. Добре е да запомнят, че: „сънят сега е по-сладък от мед”.

Облекло – Не се препоръчва носенето та ярки и пъстри дрехи, съчетание на черно и бяло. Предпочитанието да падне върху убитите и сиви тонове.

7-ми лунен ден до 12:26ч. За този ден важи информацията от вчера.

8-ми лунен ден от 12:26 до 13:25ч на другия ден. Символ на деня е феникса. В този ден в организма се променя биохимията. Оформя се онова, което се е случило с човека през първите седем лунни дена. Добре е да яде лека растителна храна. Подходящо е в този ден да се покаете. При неправилно използване на лунната енергия на деня може да се появят стомашни болки, вътрешно треперене, да започнат да ви горят ушите.

Подстрижка – Може да се подстригвате до 12:26ч. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения.

След 12:26 до 13:25ч на другия ден не се препоръчва да се подстригвате, тъй като може да привлечете негативите на околните към себе си.

Сънища в 8-ми лунен ден носят важна информация. Може да узнаете какви кармични връзки не ви дават възможност да бъдете щастливи в настоящия живот.