Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

12 август според астрологията

Луната е в знак Стрелец – Когато е в този знак родителите по-лесно и обективно оценяват децата си. Снахите имат сега всички шансове да привлекат към своето мнение за съпрузите си своите свекърви и да опитат да ги приобщят към себе си. Това важи в случаите, когато искрено обичат партньорите си и им желаят доброто. Там, където няма любов и има конфликт с родителите на мъжа, уви, никаква Луна няма да помогне. Голяма е опасността от случайни връзки. Днес не бива да се забравя за физическата чистоплътност и душевната устойчивост. Постарайте се да проявите щедрост и да проявите широтата на душата си. Да се избягват конфликтите, бурните сцени и изясняване на отношенията.

10-ти лунен ден до 15:41ч е благоприятен за семейни дела. Добре е да посетите своите роднини. Това ще укрепи вашите роднински връзки. Естествено, направете го искрено и защото го искате, а не защото трябва. Най-доброто време да си устроите семеен празник дори без повод. Да се избягват скандалите и взаимните упреци. Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.
Не се препоръчва подстригване.

11-ти лунен ден от 15:41 до 16:36ч на следващия ден. Бъдете внимателни. Ден опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми.

Секса трябва да бъде пламенен, страстен. По време на интимната близост проявявайте повече фантазия, не се бойте да експериментирате.

В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Сега трябва да сте преизпълнени със сили. Добре е да се занимавате с активни упражнения, с ци гун, но без излишно да се претоварвате. Обърнете внимание на сухожилията, не на мускулите.