Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

12 юли според астрологията

Луната е в знак Везни. От тук прави хората деликатни и приятни в общуването.

Силно нараства интереса към противоположния пол. В същото това време предизвиква повече колебания и нерешителност. Дългото обсъждане на различни варианти прави трудно вземането на окончателно решение.

Благоприятно време за обновление на гардероба, за покупка на украшения и бижута, произведения на изкуството. Стават особено уязвими бъбреците, пикочния мехур, кръста, областта на бедрата и панкреаса. Диабетиците и болните от панкреас трябва да съблюдават диета, тъй като може да се получи обостряне. Да се намали употребата на течности, а алкохола е недопустим. Уязвимите органи не бива да се оперират. Благоприятно време за вадене на зъби, за лечение на уши, очи и пластични операции. Именно сега можете да посетите своята козметичка. В такива дни е нежелателна смяната на температурата на тялото чрез парна баня, контрастни душове, травмиране на кръвоносните съдове, натоварване на краката. В храната да преобладават повече плодове и зеленчуци. Да се намали количеството на употребяваните течности. Заменете ги с негазирана минерална вода и билков чай.

Във времето от 18:02 до 23:53ч ще се движи по празен курс, след което преминава в знак Скорпион. Този период не е подходящ за важни неща.
8-ми лунен ден до 14:07ч. Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата - от предишни грехове, тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.
9-ти лунен ден от 14:07ч до 15:04ч на другия ден. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Не критикувайте! Не е желателно да се напрягате и да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация. За вярващите е препоръчително да се пречисти дома със светена вода, благовония съответно тамян и запалени свещи. Не оставяйте децата сами и се вслушвайте в исканията и капризите им. Възможни са отравяния и интоксикации. Ако случайно ви полеят с вода или ви намокри дъжд, това носи изчистване и освобождение от болестите. Пазете се от загуби на всички нива. Ако още сутринта срещнете човек с празна чанта, на провал ще ви бъде целия ден. Внимавайте да не предизвикате черния дроб с някаква храна. Възможно е да сънувате много интересни сънища.

Очистваща баня с чай мате – практика на 9-ти лунен ден

Освен за пиене, може да се използва за очистваща баня. Този начин присъства в някои испански духовни техники, в Мексико и Бразилия, тъй като притежава очистващо действие. Под форма на баня отстранява повечето астрални отпадъци на ежедневието, премахва последиците от урочасване и разваля по-дребни проклятия. Продава се на торбички в магазините за природни продукти. Добавете 2 чаши силен чай към водата за къпане и останете във ваната поне 6-8 минути. Може да се обливате с чая от напълнена кофа или чрез обтриване с гъба. Напоете гъбата с чай и обтрийте цялото си тяло, след като сте взели душ и сте се измили. После изчакайте да изсъхнете на въздуха без да се плакнете повече.