Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

12 юни според астрологията

Луната е в знак Дева. Това е пасивен знак, на земната стихия и подвижен по своето качество. Засилва се вътрешната съсредоточеност върху замислите, желание да има изгода и практическа насоченост. Подходящо време да се свалят няколко килограма от теглото, въпреки че няма да е толкова бързо, колкото ви се иска, тъй като организмът има свойството сега да поглъща и задържа течности. Внимателно се отнасяйте към своето здраве. Отделете внимание на храната, тъй като сега е важно храносмилането.

Днес започва втора четвърт. Луната е растяща. Ще бъдете преизпълнени с енергия и ентусиазъм, но се старайте да ги използвате мъдро. Добро време за предприемане на действия.

8-ми лунен ден до 13:25ч. Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата - от предишни грехове, тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

9-ти лунен ден от 13:25ч до 14:23ч на другия ден. Възможно е да ви споходят тревоги, безпокойство и мрачни мисли. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Не критикувайте! Не е желателно да се напрягате и да правите това, което не се получава. Най-добре е да отделите повече време за почивка и релаксация. За вярващите е препоръчително да се пречисти дома със светена вода, благовония съответно тамян и запалени свещи. Не оставяйте децата сами и се вслушвайте в исканията и капризите им. Ако случайно ви полеят с вода или ви намокри дъжд, това носи изчистване и освобождение от болестите. Пазете се от загуби на всички нива. Ако още сутринта срещнете човек с празна чанта, на провал ще ви бъде целия ден. Внимавайте да не предизвикате черния дроб с някаква храна.

Възможни са отравяния и интоксикации. Възможно е да сънувате много интересни сънища.

След 17:48ч преминава на празен ход и е препоръчително да не се започва нищо ново и важно.

Най-важният аспект на деня е Венера в секстил с Уран – планетата на неочакваното. Възможно е да припламнат нови и силни импулси в романтичен и сексуален план, но те няма да са продължителни.