Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

13 октомври според астрологията

Луната е в знак Риби. Ако днес не ви върви, то обърнете се към своя вътрешен мир, почувствайте кое влияе зле на психиката ви и се опитайте да очистите своя живот от негативното въздействие. Проблемите възникнали сега могат да бъдат в следствие на това, че човек отрича съществуването на душата, не вярва на интуицията и в подкрепата на Бога. Добър способ за привличане на късмета в дадения случай може да се окаже посещение на църква и други свети места, медитация и молитва. Ако осъществите запознанство при Луна в Риби, то може да се окаже много полезно за шлифовка на вашите душевни качества. Един друг ще сте си необходими за духовното си развитие. Отношения започнали в този момент ще бъдат дълбоки. Тук не може да се говори за практическа полза, тъй като Рибите са твърде далече от земната суета. Деловите връзки създадени сега, може да не привлекат никакви видими резултати, ако дейността не е свързана с благотворителност, религия, болници и места лишени от свобода. Приятелските отношения могат да бъдат продуктивни в смисъл даване на полезни съвети, оказване на психологическа поддръжка.

В 13 лунен ден до 17:25ч. Ден за натрупване на информация, учение, но внимателно се отнасяйте към постъпващата сега информация, която се лее като непрекъснат поток. Не губете безценно време да събирате безполезна информация, която може да задръсти ума и на човек да му стане трудно да направи правилният избор. Висшите сили покровителстват контактите в група. Ден за корекция на миналото и бъдещето. Въобще този ден е свързан с времето. Познание на законите на прераждането, законите на кармата. Добре е да се изпече хляб, да се приготви храна, да се направи някаква вещ за дома. Сега е добре за натрупване на материални блага, но е неподходящо за осъществяване на големи дела и проекти. Болестите започнали в този ден са опасни, но това се компенсира от високата ефективност на лекарствата. Да не се гладува, тъй като стомаха се нуждае от натоварване.

Денят е благоприятен за изчистване на енергийните канали (меридианите и чакрите), както и за дихателни упражнения. Има всякакви начини за това. Ето още един. Намерете схема за движението на енергията по меридианите. Вземете планински кварц или друг камък и леко, без да натискате очертайте посоката от мястото на започването до там, където свършва. Ако не ви се занимава с всички меридиани, изберете този, който отговаря за вашите проблеми със здравето. Може да изберете да работите с Рейки и очертаете с потупване и чрез зареждане пътя на меридиана.

14-ти лунен ден от 17:25ч до 18:01ч на следващия ден е най-мощният ден на месеца. Ден на силните и решителни действия. От една страна денят е сложен, но много добър за всякакви начинания, за реализация на дългосрочните планове, но от друга страна, този ден често носи със себе си лошо настроение, ниско самочувствие. Не трябва да оставяте обаче тези чувства да ви завладяват. И ако се замислите, ще видите, че нямате основание да ги изпитвате. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. Това е време, когато хората искат да кажат нещо, но не смеят да го направят. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте внимателно какво ви казват. В този лунен ден уязвими са очите. Добър ден за гладуване.