13 юли според астрологията

13 юли 2016 | 08:56
5451
0
0

Луната е растяща. Може да се предприемат нови дела, но избягвайте часовете, когато Луната се движи на празен ход.

Ако се чувствате самотни, сега е подходящо време да ходите сред хората и навсякъде, където можете да срещнете потенциален партньор. Ако някой ви хареса, проявете смелост и поемете инициативата. Правете нещо активно заедно с приятелите си, идете заедно на покупки, планирайте парти, идете на разходка в парка, правете всичко, което искате. Потърсете приятели, с които отдавна не сте се виждали.

Не се престаравайте. Растящата Луна предоставя възможности, но не гарантира непременно успех. Не се впускайте в ситуации, в които не ви е приятно. Не е най-доброто време за поставяне точка в отношенията.

Луната се намира в знак Скорпион. Тази енергия действа на подсъзнанието на човек, пробужда странни предчувствия и лишава от способността да се контролират емоциите. Силно уязвима е пикочно-половата система. Необходимо е да са защитени от студ областта на таза и бъбреците. В храната трябва да се съдържа повече протеин, морски продукти, яйца, орехи и соя.

До 15:04ч (9-ти лунен ден) може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. Сега вашият организъм е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Време на енергиен обрат. Всякакви очистителни процедури в този период са стъпка към подобрение на взаимоотношенията ви с околния свят и укрепване на собствената значимост. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения, масаж, посещение на сауна. Изчистващата баня ще е само от полза.

Природна козметика – особено актуална е минералната поддръжка на кожата през летния сезон, когато влажността в помещенията е малка, а сухия въздух е вреден за кожата и дихателните пътища. За изчистване на кожата може да се използват минерални води. Високото съдържание в тях на минерални соли намалява мазния блясък на мазната кожа, затваря порите.

Преди да използвате газираната минерална вода, отлейте малко в открит съд и я оставете 30 минути, за да може да се освободи въглеродния окис, който притежава изсушаващо действие и може да предизвика раздразнение на кожата.

Съновиденията, които сте имали показват какви конфликти съществуват на подсъзнателно ниво, указват вътрешния скрит конфликт и неговият характер. Всичко, което се яви в съня има отношение към вашата карма. Като правило всички езотерични школи посвещават деветия лунен ден изключително на процедури и ритуали по изчистване на кармата.

От 15:04 до 16:00ч на следващия ден ще влияе 10-ти лунен ден. В този ден Луната помага да станем по-открити и общителни, настройва към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората като никога стават оригинални и независими, самоуверени. В 10-я лунен ден не се препоръчва уединение. Денят е свързан с традициите, рода, семейството, кармичната памет. Отделете време за родители, роднини, бъдете с децата си, своето семейство. Именно при корените си човек може да намери нов източник на енергия. Сега може да предприемете нови дела. Резервите на здравето са още ограничени и следва да се избягва претоварването. Най-активни са жлъчния мехур и черния дроб. 

Коментари

Добави Коментар

Най-четени