Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

14 юни според астрологията

Слънцето прави секстил с Уран. Период на неочакваните неща и изненадите, както в личен, така и в обществен план. Може много събития да ни дойдат като гръм от ясно небе. Аспекта носи рестарт на духовното обновление, мобилизация на духовните сили и енергии. Освобождаване на огромни вътрешни сили и резерви. Носи прогресивни идеи и вдъхновение. Благоприятно е за алтернативните лечения. Влиянието продължава и в следващите дни.

Луната е растяща и се намира в знак Везни. От тук прави хората деликатни и приятни в общуването. Силно нараства интереса към противоположния пол. В същото това време предизвиква повече колебания и нерешителност. Дългото обсъждане на различни варианти прави трудно вземането на окончателно решение.

Благоприятно време за обновление на гардероба, за покупка на украшения и бижута, произведения на изкуството. Стават особено уязвими бъбреците, пикочния мехур, кръста, областта на бедрата и панкреаса. Диабетиците и болните от панкреас трябва да съблюдават диета, тъй като може да се получи обостряне. Да се намали употребата на течности, а алкохола е недопустим. Уязвимите органи не бива да се оперират. Благоприятно време за вадене на зъби, за лечение на уши, очи и пластични операции. Именно сега можете да посетите своята козметичка. В такива дни е нежелателна смяната на температурата на тялото чрез парна баня, контрастни душове, травмиране на кръвоносните съдове, натоварване на краката. В храната да преобладават повече плодове и зеленчуци. Да се намали количеството на употребяваните течности. Заменете ги с негазирана минерална вода и билков чай.

Облекло - Препоръчва се да носите бял, розов и жълт цвят. Избягвайте черните , сини и кафяви тонове.

10-ти лунен ден до 15:20ч е благоприятен за семейни дела. Добре е да посетите своите роднини. Това ще укрепи вашите роднински връзки. Естествено, направете го искрено и защото го искате, а не защото трябва. Най-доброто време да си устроите семеен празник дори без повод. Да се избягват скандалите и взаимните упреци.

Сега е време само за прояви на любов. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант.

Не се препоръчва подстригване.

11-ти лунен ден от 15:20 до 16:17ч на следващия ден. Бъдете внимателни. Ден опасен за взаимоотношенията. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Секса трябва да бъде пламенен, страстен. По време на интимната близост проявявайте повече фантазия, не се бойте да експериментирате.

В този период можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

Преизпълнени сте със сили. Добре е да се занимавате с активни упражнения, с ци гун, но без излишно да се претоварвате. Обърнете внимание на сухожилията, не на мускулите.