Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

17 юни според астрологията

Венера преминава в знак Рак. След навлизането си в този знак, става благоприятна за безоперативно лечение на млечните жлези, възстановяване на хормоналният баланс с помощта на фитотерапията или хомеопатия. През това време ще трябва да се ограничи консумацията на сладкото и тестените изделия, защото в такава позиция планетата на красотата ще способства натрупването на мазнини и течности в организма. Нарушава се нивото на кръвната захар, предразполага към захарен диабет.

Луната прави съвпад с Марс в 16:54ч. Неблагоприятен аспект за здравето. Да се избягват прибързаните действия, спорове и разправии с партньори. Неподходящо време за практическа дейност в областта на техниката, работа с електроуреди, транспортни средства, машини и утвърждаване на идеи.

Луната е в знак Скорпион . Отдавна забравени обиди могат да се върнат отново или страсти да се разгорят с нова сила. Затова не ровете в миналото, не предявявайте претенции и не критикувайте. Бъдете съвсем внимателни относно отношенията си. В това време се слуша не какво, а как се говори. Помнете, че дори най-малката негативна мисъл или отрицателна енергия нарастват по сила многократно. Уязвима е пикочо-половата система. Да се избягват интимни отношения.

Неблагоприятно е да постъпвате на ново място или да заемате нова длъжност. Да не се проявява доверие, да не се драматизират нещата и да се избягват чувства като ревност.

Благоприятно е за спорт, разплитане нишките на загадъчни събития, премерени рискове, получаване на консултации, работа със самонастройки и позитивно самопрограмиране.

В 13 лунен ден се раждат идеалните ученици. Овладявайки знанията, те придобиват магическа сила. Благоприятно е за вземане на лекарства, за козметични процедури за подмладяване. Всичко се усвоява и няма вредни ефекти. Постоянно се повтарят едни и същи проблеми, ситуации, изискващи осъзнаване на миналото. Денят носи неудачи във всички дела. Не се препоръчва да се занимавате с отговорни дела и да се започват нови. Болести възникнали в този ден трудно се поддават на лечение. Който заболее и отиде в болница може да остане там за дълго. Повишена е възприемчивостта към токсини, алкохол и наркотици. Сега трябва категорично да се отбягват. Добре е да се правят процедури и да се лекуват бъбречни и жлъчни камъни, за вадене на зъби и слагане на протези. Подходящо е още за масажи, солариум, сауна, посещение на фризьорски салон.

Облекло - Благоприятно е носенето на златисто и бяло, откажете се от синьо и черно.

Сънищата по принцип са правдиви и отразяват трудностите и проблемите, нуждаещи се от незабавно решение, но често имат символична форма и трябва да се разшифроват правилно, за да се получи отговор.