Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

19 септември според астрологията

Луната се намира в знак Телец. Уязвими са ушите, челюстите, особено долната, гърлото, врата, щитовидната жлеза. Без причина може да ви се схване врата или да започне да боли гърлото. Избягвайте посещението при зъболекар.

Благоприятно – Най-доброто време за привичните ежедневни дела, за благоустройство на жилището. Добър период за посещение на театър, кино и творчески вечери. Подходящо за масаж на врата с натурални масла.

Неблагоприятно – Не предприемайте в живота кардинални нововъведения. Да се избягва преяждането и да се пазите от простуда на гърлото.

Диета – Добре е да сте на диета и внимателно следете за своето хранене и храносмилане.

Символ на 18-ти лунен ден (до 21:23ч) е огледалото, затова и обкръжаващата действителност играе за всеки от нас ролята на своеобразно огледало. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите. Приемайте тази информация даже да е нелицеприятна. Енергетиката на деня е слаба. Човек може и без причина да се почувства като разбит. Да се спи малко, иначе ще се почувствате още повече разбити. Това е в най-лошия случай, а в най-добрият да изпитате приятна слабост. Внимателно анализирайте думите казани по ваш адрес, но не ги приемайте в качеството им на ръководство за действие. В противен случай ще се подадете на манипулацията на околните. Отделете специално внимание на здравето. Благоприятни са водните процедури. Противопоказно е пушенето и пиенето на алкохол през днешния ден. Препоръчва се вегетарианска диета. Желателно е да си устроите разтоварващ ден или да се намали количеството на храната.

Този лунен ден не е много добър. Във всеки неблагоприятен ден не трябва да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и излишъкът от въглехидрати способстват за увеличаване на теглото. Но пълно изключване на въглехидратите не бива да се допуска. Да се намали физическото натоварване. Необходимо е да се проведе психологическо разтоварване, т.н. енергиен пост – да не се гледа телевизор, да не се слуша радио, да не се ползва компютър, да не се четат вестници. Нужно е да се ограничат лекарствата. Препоръчва се да окадите дома или офиса си с благовоние или тамян, които да отстранят натрупаната негативна енергия.

Подстрижка – Подстрижката ще увеличи вашата харизма, ще подсили паметта ви и интелектуалните възможности.

Покупки – може да се купуват само огледала и нищо повече.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите. На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.