Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

19 юли според астрологията

Луната е в знак Козирог.

Повишава се чувството за самоотверженост, способността да се движим към набелязаните цели без компромиси, напряко. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. При Луна в Козирог е добре всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Звездно време за практичните и разумни жени, но неподходящо за сантименталните хора. Ограничени са емоциите, а разумът, целесъобразността и практичността излизат на първо място.

15-ти лунен ден (до 20:26ч)– Ден преди пълнолунието.

Период на астралните битки и плътските изкушения. Опасен ден, в който се появява злото под различна форма. Съдбата може да изпрати изпитания, за да провери вашите принципи и възгледи. Поводи за радости практически няма да има. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, сега не е най-доброто време за сдобряване. Не са изключени разправии с роднини. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Правилно използвайте своите сили.

Препоръчва се аскетизъм, постене и изпълняване на задълженията. Денят се явява тежък в тъй наречените сексуални изкушения и отпускания. Задължително трябва да се победи плътта и желанията иначе се разрушава астралното тяло на човек. Днес се пазете от хитрост, измама и лукавост от страна на другите. Лош знак за деня е поява на спорове, добър знак е куче, дори да лае. Възникнали болести не са опасни. Добре е в този лунен ден да не се приемат подаръци. Битовите дела могат да се натъкнат на препятствия. Не се препоръчва да се ядат ябълки – ин-ска храна.

Подстрижка – Неблагоприятен ден за подстригване. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата. От подхранващи маски и други подхранващи процедури също е добре да се откажете.

Покупки – благоприятно за всички видове покупки, но ако усетите, че искат да ви излъжат в цената или да ви продадат некачествена стока, по-добре е да се откажете.

Сънища – Време за пророчески сънища. За това, което сте сънували, не разказвайте на никого. Оставете тези неща за себе си. За да бъдат съновиденията ви лесни за тълкуване, добре е преди сън да четете молитви или да се заемете с медитация.