Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

22 юли според астрологията

Празнуват Магдалена, Магда, Мадлен, Миглена, Лина. Магдалена произлиза от името на израелският град Магдала.

Денят започва с Луна във Водолей и от 04:57 до 11:36ч е в космическа почивка, след което се премества в знак Риби. През това време е добре и вие да почивате или поне да не се занимавате с важни дела. Може да довършвате започнатото или да се занимавате с ежедневната си дейност.

Символ на 18-ти лунен ден (до 22:27ч) е огледалото, затова и обкръжаващата действителност играе за всеки от нас ролята на своеобразно огледало. Всичко, което виждаме или чуваме около себе си, ни казва истината за нас самите. Приемайте тази информация даже да е нелицеприятна. Енергетиката на деня е слаба. Човек може и без причина да се почувства като разбит. Да се спи малко, иначе ще се почувствате още повече разбити. Това е в най-лошия случай, а в най-добрият да изпитате приятна слабост. Внимателно анализирайте думите казани по ваш адрес, но не ги приемайте в качеството им на ръководство за действие. В противен случай ще се подадете на манипулацията на околните. Отделете специално внимание на здравето. Благоприятни са водните процедури. Противопоказно е пушенето и пиенето на алкохол през днешния ден. Препоръчва се вегетарианска диета. Желателно е да си устроите разтоварващ ден или да се намали количеството на храната.

Този лунен ден не е много добър. Във всеки неблагоприятен ден не трябва да се яде сладко. Променя се обмяната на веществата и излишъкът от въглехидрати способстват за увеличаване на теглото. Но пълно изключване на въглехидратите не бива да се допуска. Да се намали физическото натоварване. Необходимо е да се проведе психологическо разтоварване, т.н. енергиен пост – да не се гледа телевизор, да не се слуша радио, да не се ползва компютър, да не се четат вестници. Нужно е да се ограничат лекарствата. Препоръчва се да окадите дома или офиса си с благовоние или тамян, които да отстранят натрупаната негативна енергия.

Подстрижка – Подстрижката ще увеличи вашата харизма, ще подсили паметта ви и интелектуалните възможности.

Покупки – може да се купуват само огледала и нищо повече.

Сънищата в 18-ти лунен ден таят неизчерпаем източник за нас самите.

На тълкуването на сънищата трябва да се отдели специално внимание. Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.