27 юни според астрологията

27 юни 2016 | 08:05
5804
0
0

Луната е в знак Овен - Човек в тези дни не търпи наличието на невидими окови. Понякога се наблюдава пренебрежително отношение към своите отговорности или желание всичко да се направи отведнъж и веднага. Особеният вид енергия, която е свързана с положението на Луната в Зодиака, определя качеството на деня. Дните на Овена са топли, качеството им е сухо и топло. Почти винаги времето е хубаво и подходящо за разходки. Дори да е покрито с облаци небето, времето пак ще е топло.

Хората стават по-инициативни, по-импулсивни, по-хазартни, търсещи новото. Повишава се физическата активност. Проявява се нетърпение. Не изяснявайте отношенията си – вместо това още повече ще се усложнят. Уязвими са главата, мозъка, ушите, очите, зъбите. Необходимо е да се занимавате с профилактика на съответстващите заболявания. Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. По-малко четете и стойте пред компютъра. Подходящо за масаж на главата и лицето. Направете подхранваща маска. Не посещавайте зъболекар. Препоръчва се натоварване на кръста и долната част на гръбначния стълб. Може да се правят всякакви упражнения оформящи талията. Не се преуморявайте нито физически, нито умствено.

23 лунен ден – Ознаменуван е още с различните настройки във физическия свят, които стават по инерция, тъй като са набрали значителна скорост от по-рано. Човек има усещането за загуби и че нещата се случват не по неговата воля. Общуването с други хора не носи полза сега.

Полезни са млечните продукти. Добре е да се въздържате от месна храна. Както е известно месото повишава агресивността. Също и от алкохол. И най-малката доза може да доведе до поразии.

Секс - От интимност сега е желателно да се въздържате, още повече че в този ден са твърде уязвими половите органи както на мъжете, така и на жените. Сексът във всякакъв вид сега е противопоказен. Води до емоционално и физическо изтощение. Занимавайте се с нещо друго.

Жените да бъдат много внимателни на улицата, да не се движат по тъмно или на безлюдни места, при срещи с малко познати мъже - има вероятност от изнасилване.

Подстригването е противопоказно. Може да донесе след това неприятности.

Сънищата показват, доколко сте хармонична личност и доколко сте постигнали вътрешно равновесие. Това, което видите насън, показва вашето истинско отношение към себе си. Съновиденията, които човек вижда, означават нещо съвършено противоположно на това, което очаква в действителност.

Коментари

Добави Коментар

Най-четени