Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

28 юни според астрологията

Днешният ден е под влиянието на Овена. Повишава се физическата активност. В хората възниква потребност към нещо ново, интересно. Стават импулсивни и лесно поддаващи се на опасността да бъдат въвлечени в съмнителни авантюри.

Уязвима е главата, очите да не се натоварват също. Лица, които нямат нужната йогийска практика, да избягват силната концентрация.

Като родители не очаквайте пълно послушание от децата си. Започнете действия или игри, където да се окажете равноправни партньори. Съвместното гледане на телевизор до нищо няма да доведе. Ще започнете и завършите със спорове за това, на кой канал да превключите. С родителите си, ако общувате, спазвайте психологическа дистанция. Докато Луната е в Овен, зетьове и тъщи не се долюбват много и отношенията им стават подобни на тези в анекдотите. Снахите и свекървите си съперничат във всичко. Отделете необходимо внимание на външността си.

24-ти лунен ден –Мощен енергиен ден. Време за пробуждане на стихийните сили на природата и творческият потенциал вътре в човека. Добре е да започнете нещо ново, да се отправите на път, да поемете отговорност за другите, да проявите всякаква инициатива. Ден за разрушаване на нерационалното старо и създаване на благотворно ново.

Ако на излизане от къщи чуете детски смях или видите деца да играят, това е добър знак.

Този ден е свързан с трансформацията на мъжката енергия и с тантра. Ден на съпружеството. Трябва активно да се използва за подобряване на собственото здраве и повишаване на духовното равнище, за слагане на връзките в ред.

Секс - Ден за пробуждане и преобразование на сексуалната енергия в творческа. Инициативата трябва да идва от мъжете. Сексът в този ден изцелява.

Подстрижка – Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която ще е необходима в следващите няколко дни.

Сънища – Сънищата, които се сънуват сега, указват за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.