Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

3 септември според астрологията

Луната е в знак Везни. Луната се намира в знак Везни. Точно в такъв момент някой е бил озарен от мисълта, че “Красотата ще спаси света”. Чувството за красота и хармония е индивидуално. Създавайте красота около себе си, работете над своята външност, за да подчертаете по-силно вътрешната си красота. Украсете своя дом, работното място, бюрото си. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Не се обръщайте към някого с думите “Ей, я ела тук”. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Воденето на трудни преговори или изясняване на конфликтни отношения сега имат зелена светлина. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си.

В 3-я лунен ден се показва лунният сърп. Нещата протичат енергично. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Денят се счита лош за слабите и пасивните хора. Тези, които притежават пасивен характер стават в този ден уязвими, поради това мнителни, подозрителни, понякога и коварни, възниква агресивно поведение. Уязвима е храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки. Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Днес не е подходящо за междуличностни контакти и запознанства. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения.

Секс – Време за активност в секса. Правете любов на необичайни места, изпробвайте нещо ново.

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнасяйте като към преки указания за действия. Образите трябва да се тълкуват от гледна точка на това, доколко правилно използвате предоставената ви енергия и доколко правилно сте избрали пътя за постигане на успеха.

Добре е, ако след сън не можете да се разсъните – това е знак, че съвестта ви е чиста.